Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yuvalanan Fethullahçı Terör Örgütü  Paralel Devlet Yapılanması(FETÖ/PDY) mensuplarınca 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Nevşehir Diriliş Meydanı’ndaki parti farkı ayırt etmeksizin bir araya gelen vatandaşlar, birliğin dirilişini sergiliyor.

Diriliş Meydanı’nda 25. güne giren Demokrasi Nöbetine katılan vatandaşlara yönelik olarak Nevşehir Belediyesi tarafından nöbet sofrası bugünde kuruldu. Hazırlanan etli pilavlar, sayıları 100 e ulaşan belediye görevlilerince 8 ayrı dağıtım noktasında vatandaşlara ulaştırıldı. 

İstiklal Marşı’nın söylenmesi ve ardından şehitlerimizin ruhuna bağışlanmak üzere vatandaşlarca Fatiha okunmasının ardından Nevşehir Belediyesi Mehter takımı, kahramanlık marşlarını seslendirdi.

Nevşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmelerin yansıtıldığı video gösterisinin barkovizyondan izlettirilmesinin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı. Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk ‘de daha sonra dua yaptırdı.