Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamasında, "Artan Ticaret hacmi, gelişen ve gelişmekte olan makine ve teçhizatların mevcut dükkanlara ve depolara sığmaması nedeni ile ilimiz Nevşehir'de yeni dükkan ve depolara ihtiyaç duyulmaktadır" dedi.

Salaş, Esnaf ve Tüccarlarımız Nevşehir Ticaret Borsamıza istek ve önerilerini bildirmiş, bu istek ve öneriler doğrultusunda Borsamızın ve Ticaret Odasının ilimizde ve Ankara’da yapmış olduğu çalışmalar olgunlaşmış ve ilgili Bakanlıklara ve hatta Başbakanlığa iletilerek somut adımlar atılmıştır. Nevşehir Ticaret Borsamız ve Nevşehir Ticaret Odasının girişimleri doğrultusunda ilimize yeni Dükkan ve Depolar yapılması için GÖRE Kasabası Çayırlık Mahallesinde Gıda İmalat Sanayi ve Karma Depolama alanı için yer tahsisi yapılmıştır. İlgilenen Üyelerimizin Borsamıza gelerek ön talep formu doldurmaları gerekmektedir." dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, borsa üyelerimize en iyi hizmeti vermeyi kesintisiz sürdüreceklerini söyledi.