Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Nevşehir'in Gazhane Caddesinde bulunan esnaflar vatandaşlara ücretsiz etli bulgur pilavı hayrı yaptı.

Kutlu Doğum Haftası sebebi ile Nevşehir Gazhane caddesi çarşı esnafları tarafından bulgur pilavı ve et hayrı yapıldı.

Gazhane caddesi Göreme Döner Büfesi önünde düzenlenen etli pilav hayrına Nevşehirli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.Uzun kuyrukların oluştuğu hayırda, pilavın yanı sıra et kavurmada dağıtıldı.

Açıkgöz Eczanesi işletmecilerinden Kemal Açıkgöz www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında; "-Yaklaşık 8 yıldır geleneksel olarak Nevşehir Gazhane Caddesi esnafları olarak Nevşehirli vatandaşlarımıza Kutlu Doğum aşı dağıttıklarını belirtti."

Açıkgöz 
toplumun tüm kesimlerine birlikte yaşama ahlakına uygun yaşamayı dileyerek Şu anda Kutlu Doğum Aşını vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. Bu güzel organizasyonun içerisinde yer alan tüm Gazhane caddesi esnaflarımıza ve Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarımızı kabul etsin” dedi.

Nevşehirli Gazhane Esnaflarımızdan Örnek Davranış

Nevşehir gazhane caddesinden 11 tane esnafımız tarafından kutlu doğum haftası sebebiyle halkımıza bulgur pilavı ve et dağıtıldı.

Açıkgöz Eczanesi ve Azim Optik, Doğrular Ticaret, Stüdyo Güneş, Doğrular Ticaret, Tekeli Sarrafiye, Göreme Döner, Gözde Optik, Göz Nur Optik,Güven Giyim ,Belle Gümüş, Yaylaklı Sarrafiye esnafları bir araya gelerek milli ve manevi değerlerimizi bir arada tutan kardeşlik bağımızla halkımıza bulgur pilavı ve et dağıtıldı.

Allah razı olsun...