NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Muharrem ayı münasebetiyle Nevşehir’de Ziraat Bankası önünde aşure ikram edildi.

Ziraat Bankası önünde gerçekleştirilen aşure ikramına AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Muhammed Çömçe, personelimiz ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Vatandaşlara ikram edilen aşure büyük ilgi gördü. Yaklaşık 800 vatandaşın katıldığı aşure ikramı yabancı uyruklu vatandaşlara da yapıldı.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer; “Bütün vatandaşlarımızın Muharrem ayını canı gönülden tebrik ediyorum. Her sene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Muharrem ayında aşure dağıtıyoruz. Aşure berekettir, paylaşımdır, hoşgörüdür. Bu paylaşım, hoşgörü ve ağız tadımız ülkemizin dört bir köşesine burada sirayet etsin. Ve bütün insanlarımızın yüzleri gülsün. Herkesin Muharrem ayını tebrik ediyorum” dedi

Dağıtılan aşurelerden memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün duyarlılığına teşekkür ettiler.