NEVŞEHİR(MHA) İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri AK Partili Nevşehir Milletvekillerini mecliste ziyaret ettiler.

İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz başkanlığındaki heyette Memur Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Özdemir, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi  Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sefa Bardakçı, İş Adamı Fatih Güneş’te yer aldı.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün makamında gerçekleşen ziyarete Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk ile Ebubekir Gizligider de katıldılar.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,“Nevşehir’ de sivil toplum kuruluşları önemli bir misyon teşkil etmektedir. Nevşehir Milletvekilleri olarak sivil toplum kuruluşlarımızın her zaman yanında olacağız, üzerimize düşen ne varsa yılmadan yorulmadan Güçlü Nevşehir, Büyük Türkiye için el ele hep birlikte çalışacağız. Gayretli ve özverili çalışmaları için Nevşehir İlim Yayma Cemiyetimize de özel olarak şükranlarımızı sunuyoruz.” diyerek, ortak duygu ve düşünceleri ifade etti.

Ziyarette İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz ve beraberindekiler 2016 yılında yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili Milletvekillerine bilgiler de aktardılar.