Nevşehir ve Nevşehirlinin sesi Fibhaber.com yine ilklere imza atmaya devam ediyor. Nevşehirin ilk internet televizyon kanalı www.fibhaber.tv yayına başladı

Nevşehir’in internet üzerinden yayın yapan ilk televiyon kanalı 'www.fibhaber.tv' düzenlenen programla yayın hayatına başladı.


Yakın bir gelecekte tüm televizyonların IP TV formatında yayın yapması bekleniyor.

İnternetin ilk gerçek zamanlı yayın yapan IP TV'si www.fibhaber.tv yayın hayatına bugün başladı.

www.fibhaber.tv Türkiye'nin ilkleri arasında yer alırken Nevşehir'inde ilk ve tek IP TV sunucusu olma özelliğini taşıyor. 

FİB Haber TV'yi kuran fibhaber.com Genel yayın yönetmeni İbrahim Uysal ve Fikret Çapacı bu cesur girişimiyle geleceğin teknolojisine Nevşehir ve Kapadokya Blgesinde öncülük etmiş oldu.


​Nevşehir'in ilk ve tek internet televizyonu http://www.fibhaber.tv/ sunucusuyla tanışın.

Ve Nevşehir'in ilk IP TV'si de kuruldu. www.fibhaber.tv Nevşehir'e hayırlı ve uğurlu olsun...


Kapadokya'nın başkenti Nevşehir'de faaliyetlerini yürütecek olan kentin ilk ve tek internet televizyonu 'www.fibhaber.tv' , test yayına başladı. 

Nevşehir'in ilk internet televizyonu 'www.fibhaber.tv' ilimiz ve bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Nevşehirin ilk internet haber sitesi olan 'www.fibhaber.com' , yine ilimizin ilk ip tv'si olarak internet üzerinden yapılan yayınla haftanın önemli günlerinde canlı yayın konuklarını ağılayacak. 

İnternet televizyonu olarak yayın hayatını sürdürecek 'www.fibhaber.tv' TV, haftanın 7 günü siyasi, aktüel, spor, gündem, yaşam ve farklı konularda canlı yayınlar yapacak. www.fibhaber.tv aynı zamanda ulusal, uluslararası ve yerel haberleri ziyaretçisine ulaştıracak.

Nevşehir Televizyonunu izlemek için www.fibhaber.tv yi tıklayın...