Nevşehir'e yön veren en önemli aktörlerden biri olan NTB Başkanı İbrahim Salaş, şehrin birlik ve beraberliğininde değişmez ismi ve Gönül köprüsünü oluşturan en önemli sarsılmaz direği olarak gösteriliyor...

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş,  hem iş adamı olarak, hem Borsa Başkanı ve hem de bir hayırsever olarak ilimize çok değerli katkılarda bulunmuş ve kişiliği ile her daim örnek olmuştur’’ 

"Yani hem idare edenin hem edilenin diline ve işine vakıf. Dili birleştirici ve tavrı kesinlikle uzlaştırıcı bir isim" 

Nevşehir Sivil toplum Kuruluşları içerisinde hemen ilk başlarda sayacağımız Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş,  o sessiz ve tatlı diliyle hep şehrin dengesi ve uzlaştırıcısı olarak bu şehrin en önemli kilit isimlerinden biri olarak gösteriliyor...

O, sessiz ve tatlı diliyle yılanı bile deliğinden çıkaracak nezakette tavrı ve Mütevazi ve Beyefendi kişiliği ile şehrimizin siyaset ve iş dünyasında büyük takdir görüyor. 

Milli ve manevi değerlerine son derece bağlı ama gösterişten uzak, çalışkan ve nezaket abidesi bu değerli şahsiyet, Nevşehir Beyefendisi nasıl olur ? yada Nasıl olmalıdır ? sorusunun şüphesiz cevabıdır; İbrahim Salaş...

Kırmadan dökmeden, yıkmadan üzmeden Hakkın ve haklının daima yanında çizdiği profil ileTakdirin en büyüğünü fazlasıyla hak ediyor.

Tüm Tebriklerimiz ve Alkışlarımız Sayın NTB Başkanı İbrahim Salaş'a gelsin...

Mütevazı kimliği, dost meclislerdeki sohbetleri, beyefendiliği ve ticari zekasıyla adından söz ettiren İbrahim Salaş, hayırda ve ticarette  olduğu gibi örnek kişiliği ve saygınlığı ile de Nevşehir dostluğunu geliştirip pekiştiriyor.
 
Bulunduğu alana yenilikler getiren, orijinal ve farklı kişiliğiyle genç kuşaklara ilham vermeyi sürdüren Salaş, yer aldığı her alanda başarılarıyla da göz dolduruyor. 

Yapıcı..

Dürüst..

İdealist..

Yardımsever..

Başarılı..

Her zaman insanlara, memleketine ve ülkesine katkı sağlama hedefinde..

Gençlere tavsiyelerde bulunan ve başarıyı yakalamak için çok çalışmak, güvenilir insanlarla diyalog kurmak ve dürüstlüğü her zaman ön planda tutmak gerektiğini belirten Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, her kademeden çalışanların fikirlerine değer veriyor.
 
Hayat felsefesini "İstişare ve Samimiyet " üzerine kuran Başkan Salaş ,Nevşehir'in tüm çevresinden büyük takdir görüyor.
 
En önemli prensiplerinden biri olan kalite anlayışını özel hayatından iş hayatına, yaşamının her alanına yayma başarısını gösteren Salaş, sabırla ve iyi niyetle çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor.
 
Gücünü aldığı Borsa üyelerine güç katan çalışmalarının yanı sıra yardımseverliğiyle de bilinen İbrahim Salaş için bölge halkı “İyi ki varsın” yorumunda bulunuyor.
 
Boş zamanlarını ailesiyle birlikte geçiren ve aile değerlerini her zaman üstün tutan Salaş, bu yönüyle de örnek teşkil ediyor.

Hem Kanaat önderi olmak hem ekonomik hem siyasi olarak şehrin tepesinde bir köprü ve dengeleyici bir unsur olmak hakikaten öyle her babayiğidin harcı değil. "Hem adaletli hem dengeli hemde birleştirici olmak.... Bu Hem zor, hem büyük emek ister."

"İncitici değil birleştirici bir dile ihtiyacımız var...!"

" İşte Başkan Salaş , bu yönüyle Nevşehir de taraflı tarafsız herkesimden büyük takdir topluyor..."

Nevşehir'in Gülen Yüzü ve Birleşen Yüzü olarak herkesimin büyük sevgi ve saygınlığını kazanan Salaş'a göre, Beraberliğin Yolu; memleket için ortak payda da buluşmak olarak özetliyor...

Birlik ve Beraberlik Güç Demektir ...!

"Nevşehir’in gelişip kalkınması için birlik ve beraber olduğumuz sürece bu kalkınmanın daha da hızlı olacağı kanaatindeyim. Birlik ve beraberlik Güç demektir. Daha Güçlü bir Nevşehir'in şimdi bu Birlikteliğe daha çok ihtiyacı var" diye konuştu.

Nevşehir İçin Birlik Bizim Güç Bizim...!

Nevşehir Ticaret Borsası'nın Başarılı ve sevilen saygın ismi İbrahim Salaş, Nevşehir öyle bir şehir ki sadece iç pazarla yetinecek değil dış pazarlara da açılabilecek bir çok değerlere sahip... Ticaretle uğraşan Esnaflarımızı güvenli ve iş yapabilir bir şekilde bir araya getirmemiz ve bunları insanlarımıza anlatmamız ilimizin menfaatleri açısından doğru bir adım olacaktır. İnsanlarımızın öncelikle bir birine güvenmesi, sermayelerini birleştirmesi ve birleşen bu sermaye ile de üretime ya da açılacakları pazara dayalı güç birliğine girmeleri gerekir... Çünkü küçük kaldıkça büyüme şansız azalır. Bizim küçük esnafımızın büyüyebilmesi için, birbirleriyle birleşmeleri gerekir. Küçük esnaflarımızın kafalarının rahat olabilmesi ve yol haritalarının belirlenmesi için bilgiler verilmeli, doğru yönlendirmeler yapılmalı. Kollektif bir çalışma sisteminin bu anlamda oluşturulması gerekir diyor..

FİB Haber Merkezi olarak, Gönül İnsanı Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı tebrik ediyor, beyefendi kişiliği ve yaşamının, rol model olarak şehrimize örnek olarak başarılarının devamını diliyoruz.

O her zaman Bu şehrin Birliğine ve Dirliğine İmza Atıyor...