Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Nevşehir Kz Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve İlahiyat Fakültesi öğrencileri tarafından hazırlanan program ilgi ile izlendi.

     Okulun Meslek Dersleri Öğretmeni Huri Yiğit,Biyoloji Öğretmeni Yasemin Efil ve İlahiyat Fakültesi öğrencisi Kübra Pekşekersoy  tarafından organize edilen Kutlu Doğum Haftası programına, öğretmenler, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden ve KAİHL’den öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Okul konferans salonunda düzenlenen ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Nevşehir KAİHL Müdiresi  Senem Aydoğan, Peygamber Efendimizi Anmak mı? Anlamak mı? konulu bir açılış konuşması yaptı. Programda kısa film, naat, okul korosundan ilahiler, tiyatro gösterisi yer aldı. Peygamber Efendimiz İle Yaşama Ahlakı  konulu kompozisyon yarışmasında il 1.si  olan Merve TOPUZ , 6. Uluslararası Arapça Şiir Okuma Yarışmasında  il 2.si olan Beyza ÇİFÇİ,Kur’an-ı Kerim güzel okuma yarışmasında okul 1.si olan Havvanur İNCE’ye ödülleri okul müdiresi tarafından takdim edildi. . Katılanların duygulu anlar yaşadıkları Kutlu Doğum Haftası etkinliği dua ile son buldu.

      Program bitiminde “Evin Okula Yakınlaştırılması Ve Değişen Anne-Baba Rolleri” kapsamında  velilerimizin öğrencilerimizle  birlikte hazırladığı  Hadis Koridoru  katılımcılar tarafından  ziyaret edildi.


FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com