Nevşehir Mali Müşavirler Odası vergi idaresiyle birlikte  6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına  ilişkin kanun hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

        Toplantıya Nevşehir Defterdarı Hatice İşcen ERCOŞMAN, Nevşehir Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal UYGUN, Gelir Müdürü Vekili Eşref MUTLU ve Çok sayıda Mali Müşavir katıldı.

       Nevşehir Mali Müşavirler Odası Seminer  Salonunda Yapılan  Toplantıda  Açılış  konuşmasını yapan Oda başkanı Şerafettin ARSLAN katılanlara teşekkür ederek 6736 sayılı kanunun iyi irdelenerek, meslektaşlarının mükelleflerine kanunun önemini ve faydalanmalarını sağlamak yönünde  gayret sarf etmelerini önerdi.

       Nevşehir Defterdarı Hatice İşcen ERCOŞMAN 6736 sayılı kanunun devlete borcu olan,  Bilançosuyla stokları farklılık gösteren ve geçmiş dönemler için  matrah artırımında bulunacak vergi mükellefleri için   çok güzel bir fırsat olduğunu ve  bu kanundan yararlanmasının önemini anlattı.

       Nevşehir Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Kemal UYGUN ise 6736 sayılı Kanunu ve Uygulama Tebliğini Slayt sunumuyla anlatarak konuyla ilgili meslek  meslek mensuplarının sorularını cevapladı.