Milliyetçi Hareket Partisinin 26. Dönem Nevşehir Milletvekili adayı Hüseyin ÖDEMİŞ Ankara'nın Ayvalı semtinde bulunan Nevşehir Dernekler Federasyonunun (nevdef) merkezini ziyaret etti.

Nevdef başkanı Mehmet EREN, Nevdef yönetim kadrosu ve Nevdef'e bağlı köy dernek başkanlarının katıldığı görüşmede Hüseyin ÖDEMİŞ projelerini anlattı, samimi bir havada geçen görüşmede memleketinin tüm sorunlarını bildiğini, bu sorunlar doğrultusunda ve gelecek öneriler doğrultusunda çalışmalarına yön vereceğini ifade eden Ödemiş; Nevşehir'in sesi olacağını, memleketi için çalışacağını söyledi. 

Nevdef başkanı Mehmet EREN, Hüseyin ÖDEMİŞ'İN yapmış olduğu bu ziyaretten memnun olduklarını, Nevşehir'in bir temsil sorunu yaşadığını ifade ederek, Hüseyin ÖDEMİŞ'İN Nevşehir'in sesi olacağını söyledi. Hüseyin ÖDEMİŞ'E Nevşehir'de ki çalışmalarında; nevdef olarak 50 köy dernek başkanıyla destek olacaklarını, bütün köylere gidip partisi adına çalışacaklarını söyleyen EREN, Ayrıca Ankara'da 40 bin Nevşehirliyi temsil ettiklerini ve bütün Nevşehirli hemşehrileri olarak Nevşehir'de ve Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisini destekleyeceklerini söyleyerek Hüseyin ÖDEMİŞ'E başarılar diledi.