MHP Nevşehir Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığından gündeme dair açıklamalar;

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimler için şahsıma Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. Görev aldığımız günden bu yana gece gündüz demeden ve durmadan çalışmaktayız. Milletvekili adaylarımızın en etkili, en verimli ve en hızlı halkımız ile kucaklaşmasını sağlamak için aralıksız çalışmalar yürütüyoruz. Bu çalışmalarda koordinasyon ekibimiz uyum içinde ve sağlıklı çalışmalar yapmış ve neticesinde de halkımızdan yoğun teveccüh ve teşekkür almıştır.Bu süreçte hemşehrilerimizden aldığımız destekler ve bize olan teveccühün günden güne artmasıyla, iktidara yürüyüşümüzün hızlandığını görüyoruz. Nevşehir imiz için gece gündüz, seçimler öncesi ve sonrası yürüttüğümüz bu çalışmaların meyvelerini almamıza az kaldı. Nevşehirimizi ileri taşıyacak, Nevşehirimizi hak ettiği noktaya getirecek ve halkımızı huzura kavuşturacak tüm kadrolar MHP' dedir. Bu gerçeği Nevşehir halkı görmüş ve bunu miting alanlarında da açıkça göstermiştir. Zira Sayın Genel Başkanımızın mitinginde dışar dan taşıma yapılmamış, okullar tatil edilip öğrenciler alana getirilmemiş ve memurlara talimatlar verilip mitinge çağrılmamıştır. Miting alanımızı dolduranlar tamamen halkımız olmuş ve en kalabalık en coşkulu miting gerçekleştirilmiştir.
Son günlerde bir muhalefet polemiği yaşanmaktadır, ''muhalefetten milletvekili çıksa ne olur, ne yapabilir'' gibi demokrasiye aykırı sözler duymaktayız. Öncelikle bu demokrasi karşıtı söylemleri şiddetle kınıyoruz. Bu düşüncede ve algı oluşturma çabasında olanlara soruyoruz; size iktidar olacağınızın garantisini kim vermiştir? Madem garantidir, 7 Haziran seçimleri neden yapılmaktadır? Eğer muhalefette kalacağınızı gördüyseniz, evet bizcede iktidardayken Nevşehir e katkısı olmayanların muhalefette de hiçbir katkısı olmayacağı aşikardır. Ama yine de bilinmesinde yarar vardır. Muhalefetler; demokrasinin olmazsa olmazıdır. Muhalefetler iktidarları çalışmaya sevk eden ve diktatörlükten uzaklaştıran en önemli unsurlardır. Muhalefet, uyaran, görmediğinizi gösteren, dikkat çeken ve en önemlisi  iktidara oy ve destek vermeyenlerin sesidir. Bu nedenle 8 Haziran sabahı muhalefette kalacakların, bu gibi sözler sarf etmeleri trajikomik bir durumdur. 

Geçtiğimiz günlerde Türk Milleti aşağılık, ahlaksız, fütursuz ve adi bir iftiraya tanıklık etmiştir. Sayın Meral Akşener Hanımefendiyi hedef alarak MHP'ye saldırılmıştır. Bu da yetmemiş, bir de Sn Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye dil uzatarak hadsizliğin ve ahlaksızlığın son noktasına gelmişlerdir. Bu acziyetin göstergesidir. MHP'nin son günlerdeki hızlı yükselişi, iktidarı ve onun hayranlarını rahatsız etmektedir. İftiraları atan beslemelerin hangi karanlık mihraklardan kan emdiğini iyi biliyoruz. Sert kayaya çarpan iftiracılar çark etmiş ve tükürdüklerini yalamışlardır. Halkımızın tepkisi karşısında ne yapacağını şaşıran iftiracılar bu defa da başkalarına iftira atarak daha çok alçaklaşmışlardır. 

Ancak biz her şeyi biliyor ve takip ediyoruz. Bu beslemelerden ve besleyenlerden elbet hesap sorulacak ve gereği yapılacaktır. Bugünden sonra iftira çeteleri ve yandaşları gazap için ebabil kuşlarını beklemesinler. Çünkü Allahın gazabının neyle geleceğini yalnız Allah bilir. 

Biz MHP olarak var gücümüzle Ülkemiz ve Nevşehir için çalışacağız. Elbette zor bir dönemdeyiz bu dönemde baskı, şantaj, iftira ve musibetlere göğüs geren MHP, iktidar yolunda emin adımlarla yürümeye devam edecek yılmayacak yorulmayacaktır. Bu sebeble yine yüksek sesle ifade ediyoruz;

 BİZİMLE YÜRÜ NEVŞEHİR, BİZİMLE YÜRÜ TÜRKİYE!!!

Bayram ERGİN
MHP Nevşehir İl Başkan Yardımcısın ve SKM Başkanı