Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 25. Dönem Nevşehir Milletvekilleri Nevşehir esnaf odaları başkanları ile kahvaltı da buluştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz , Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider Nevşehir'de faaliyet gösteren Meslek Odalarının Başkanlarıyla bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Nevşehir'de yapılan kamu yatırımları hakkında bilgiler aktaran AK Parti Nevşehir Milletvekillerine Nevşehir Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü ve yönetim Kurulu Üyeleri,Meslek Odalarının Başkanları ve Esnaf Üyeleri iştirak etti. 

Nevşehir Milletvekilleri, kahvaltıda bir araya geldiği Meslek Odası Başkanlarına, Nevşehir ortak paydasında birleşerek, birlik ve beraberlik içinde olunmasının kaçınılmaz olduğunu, bu bağlamda her zaman Nevşehir'in kalkınmasına, halkın refah düzeyinin yükselmesine katkı sağlamanın yoğun çabası içinde olduğunu söylediler.

-AÇIKGÖZ:
 İstişare ve sosyal diyalogun, demokratik ülkelerde ekonomik ve sosyal alanda toplumsal uzlaşma sürecinin temel mekanizması olduğunu vurgulayan Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, “Bu bağlamda “Birlikte neler yapabiliriz? Nevşehir'imizi ve  bölgemizi  nasıl büyütebiliriz? Üretimi, istihdamı nasıl artırabiliriz? Esnaflarımızın gelişmesi için ne gibi  çalışmalar  yapabiliriz? Esnaflarımızın sorunlarının çözümü noktasında, Nevşehir'de doğmuş, Nevşehir'de büyümüş ve Nevşehir'de yaşayan bir  Milletvekili olarak meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarıyla, esnaflarımızın  temsilcileri olarak sizlerle her zaman iş birliği yaparız. Çünkü Nevşehir bizim geleceğimiz, gelecek kuşaklara gururla övünebilecekleri bir kent bırakmak hepimizin görevidir.” dedi.

- GÖKTÜRK: Meslek Odası başkanlarıyla  sohbet ederek, sorunlarını ve temennilerini dinleyen Milletvekili Murat Göktürk te, her hafta sonunu memleketi olan Nevşehir ve seçim bölgesi olan Nevşehir ve ilçelerinde geçirdiğini, sürekli olarak halkın içinde olduğunu belirterek, “Biz halkımızın verdiği yetkiyle iktidar olduk. Biz muhalefet partisi Milletvekilleri gibi konuşup, şikayet edecek konumda değiliz. Başkaları konuşur, ama biz hizmetleri hayata geçiririz. Biz yaptığımız icraatlarımızla konuşuruz.” Diye konuştu.

-GİZLİGİDER: ”NEVŞEHİR SÖZ KONUSU OLUNCA AKAN SULAR DURUR. NEVŞEHİR ORTAK PAYDASINDA, ORTAK AKILLA BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BAŞARAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOKTUR” dedi.

Milletvekilliği süresince hiçbir siyasi düşünce ayırımı yapmadan tüm hemşehrilerine en iyi şekilde hizmet edebilmek için özveriyle çalıştığını ve çalışmaya devam ettiğini belirten Milletvekili Ebubekir Gizligider de, “Bizim tek bir düşüncemiz vardır, oda halkımıza Allah rızası için hizmet etmektir. Aziz milletimizin hayır duaları bize yeter. Nevşehir'imizde faaliyet gösteren Meslek Odası Başkanları ve Yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın başkan ve yöneticilerinin sorunlarıyla her zaman ilgilendik. Ben sizin içinizden biriyim, sizler her zaman benim dostlarım, arkadaşlarım oldunuz. Allah hepinizden razı olsun” dedi. 


Esnaf Odaları Başkanları “Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve Bakanlarımız bizlerin kredilerimizin plasman seviyelerinin yükselmesine ve devamının sağlanması yönünde ilgi ve alakalarını esirgemedikleri için şahsınızda teşekkür ediyoruz. Esnafımızla ilgili ciddi kararlar alındığının farkındayız. Gelişen ve değişen Türkiye’de esnafımız daha ciddi çalışmalar  beklentisi içerisinde bulunuyor. Bu toplantıları düzenli bir şekilde rutin olarak gerçekleştirelim” dediler.

Milletvekili Mustafa Açıkgöz de, yaptığı konuşmanın devamında, birlik beraberliğin önemine vurgu yaparak, Nevşehir'e hizmet noktasında, Nevşehir ortak paydasında herkesle bir araya geleceğini  belirtti.