Söyleyecek Söz BULAMIYORUZ

En son 08 Mayıs 21013 tarihinde sitemizden “ Yeni Yapılacak Öğretmenevi ve Son DURUM” başlıklı haber yapmamızdan bu tarafa yedi ay geçmesine rağmen Nevşehir İline yapılması düşünülen yeni Öğretmen Evi çalışmasında hala bir arpa boyu mesafe alınmış değil. 


Şu an hizmette olan öğretmen evi yerel basın da eksileri ile beraber haber olurken, eğitimciler mevcut binadan ve verilen hizmetten şikayetçi olurken, İl dışı gelen başta eğitimciler ve devlet memurları bu nasıl öğretmen evi derlerken, mevcut durumdan yüzleri kızarmayanlar aramızda dolaşırken söylenecek çok söz olsa gerek diye düşünüyoruz.
 

Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesi olarak başta İlimizdeki yatırımlar olmak üzere, eğitim adına verilen her yatırım sözünü takip eden şubemiz bıkmadan, usanmadan gündemde tutmaya devam  edecektir. 

En son aldığımız bilgiler göre yatırım riske girmiş durumda. Halen proje aşamasında olan yeni Öğretmen evini kimler ne için engelliyor bilmemekle beraber  bu işte sorumluluğunu olan her kişi   başta eğitimcilere ve  Nevşehir halkına mutlaka  hesabını vermek durumunda kalacaklardır.

Yazıklar OLSUN!..