Nevşehir İl Protokolü, Kurban Bayramı münasebetiyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar Kurban Bayramı arefesinde Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi ve Göreme beldesinde Kurban bayramın anlamına uygun, birlik beraberlik ruhunu yansıtan çeşitli ziyaretlerle geçirdi.

Ziyaret kapsamında Nevşehirli Afrin gazisi Zeki Didinmez'e, Göremeli yaşlı Yusuf amcamıza ve azmin zaferi diye nitelendiren Ürgüplü engelli gencimiz Büşra Ay’a sürpriz bir ziyaret yaparak evlerine konuk oldular. 

Açıkgöz: 'Kurban Bayramımız Kutlu Olsun'
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyarete ilişkin açıklamasında; "Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla Ürgüp’te yaşayan özel insanlarımız dan olan yüzde seksen engelli kardeşimiz Büşra Ay’a Nevşehir heyeti olarak bayram ziyaretinde bulunduk. Evde kendi başına çalışarak üniversiteyi kazanan kardeşimizi azmi ve başarısı için de ayrıca tebrik ediyoruz." dedi.

Açıkgöz, Büşra kardeşimizin ardından Kurban Bayramı ziyareti kapsamında yine çok özel bir ziyaret için bu sefer Göremeli Yusuf amcamızın evine konuk olduk. Türkiye ve Sayın Recep Tayyip Erdogan sevdalısı Göremeli Yusuf amcamızın elini öperek, hayır duasını istedik. Ardından Nevşehirli Gazimiz Zeki Didinmez kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Kahraman Gazimizin Kurban Bayramı’nı; Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar ve Nevşehir Milletvekilleri olarak kutladık. Afrin gazimiz, kahraman yiğidimiz Zeki Didinmez kardeşimizi ve fedakar ailesini ziyaret ederek, bayram sevinçlerine ortak olduk. Allah; şehadete kahramanca yürüyen tüm şehitlerimizden, fedakar gazilerimizden ve eli öpülesi ailelerinden razı olsun. Vatan sağ olsun. " dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "Tüm engelleri yenerek evde tek başına çalışıp üniversiteyi kazanan yüzde seksen engelli kardeşimiz Büşra Ay’ı başarısı ve azminden dolayı tebrik ediyorum. Bayram ziyaretlerimizde ayrıca Göremeli Yusuf amcamızıda unutmadık . Nevşehir heyeti olarak bayramını kutladık." dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar; "Valimiz ve Milletvekillerimiz ile birlikte 15 temmuz gecesinde ve sonrasında bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan Emektar cefakar hemşerimiz Yusuf amcamızı evinde ziyaret ederek bayramını kutladık. Ardından Ürgüp ilçesinde İlçe Başkanımız Ali Özer'in de eşliğinde gerçekleştirdiğimiz ziyarette %80 engelli olan Büşra AY kardeşimiz üniversite sınavında iyi bir puan alarak tercihini gerçekleştirdi. Büşra kardeşimin azimli ve Çalışkan duruşunu tebrik ediyorum ve bu şehirde her zaman yanında olan abilerinin olduğunu kendisine ilettiyoruz.Rabbim yardımcısı olsun kardeşimizin. Son olarak  Afrin gazimiz Zeki Didinmez kardeşimizi ziyaret ederek kendisinin ve ailesinin bayramını kutladık." dedi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ta açıklamasında; Kurban bayramı sebebiyle Nevşehirli Gazimiz Zeki Didinmez'i, Ürgüp'te Büşra Ay kızımızı ve Göreme de yaşayan Yusuf Amcamızı ziyaret ederek bayramını kutlayıp, hayır dualarını aldık. Devlet olarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik. Kendilerine aileleri ile birlikte mutlu sağlıklı ve huzur dolu bayramlar diliyorum" dedi.