2 BAYRAM SEVİNCİ BİR ARADA YAŞANACAK

Nevşehir Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı’nda Sona Doğru

Nevşehir’in ana arterlerinden biri olan Avanos çevre yolu üzerinde, trafiğin ciddi anlamda rahatlatılmasına yönelik çalışmalar kapsamında  Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı’nın hizmete kazandırılması için artık sayılı günler kaldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in bizzat koordine ettiği Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı’nın en kısa süre içerisinde hizmete kazandırılması amacıyla mesai tanımaz şekilde gerçekleştirilen çalışmalarda artık sona gelindi.

Devlet Hastanesi Kavşağı’nın da yer aldığı Şifa Meydanı’nın bir parçası konumundaki Köprülü Kavşak ile ,bölgedeki trafiğin yükü ciddi anlamda azalacak.

Nevşehir Devlet Hastanesi’ne hasta ulaştıran ambulanslarında daha rahat bir çalışma düzeneği içerisine gireceği Şifa Meydanı Köprülü Kavşağı’nın hizmete en kısa süre içerisinde açılması için çalışmalar gece de devam ediyor.

Nevşehir Belediyesi’nin tüm hizmet birimlerinin yoğun bir mesai harcadığı bu yöndeki çalışmalar, vatandaşların da takdirini kazanıyor.

500 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yapılandırılan ve ülke genelinde en kısa süre içerisinde tamamlanan köprülü kavşak olarak da değerlendirilen Şifa Meydanı Köprülü Kavşağının  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de çeşitli kereler Nevşehir kamuoyuna ifade ettiği gibi  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ulaşıma açılarak, Nevşehirlilere 2 bayram sevincini bir arada yaşatması hedefleniyor.