NEVŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPTIRILAN TABİPLER KONAĞI AÇILDI

Nevşehir Belediyesi tarafından görev yapan doktorların nezih bir ortam içerisinde birlikteliklerinin sağlanması amacıyla yaptırılan Tabipler Konağı, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı.

Nevşehir Tabipler Konağının hizmete kazandırılması amacıyla düzenlenen törene AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Tabipler Odası Başkanı Dr. Hakan Serçe, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz’ün yanı sıra çeşitli sağlık kuruluşlarında görev yapan doktorlar katıldı.

Açılışta konuşan Nevşehir Tabipler Odası Başkanı Dr. Hakan Serçe, uyumlu bir çalışma sonrasında Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılan böylesine önemli bir tesisin görev yapan doktorların daha nezih bir ortam içerisinde bir ve beraber olabilmeleri için oldukça önemli bir girişim örneği olduğunu belirterek, katkılarından dolayı Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’e  teşekkür etti.

Daha sonra Nevşehir Tabipler Odası’nın kurdelesi törene AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider,  Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Nevşehir Tabipler Odası Başkanı Dr. Hakan Serçe tarafından kesildi.

Nevşehir Tabipler Konağı’nın hizmete kazandırılması nedeniyle davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.