Nevşehir Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Gürol Çetin, FİB Haber Merkezimizi ziyaret etti.

Nevşehir Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Gürol Çetin’i FİB Haber.Com Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal karşıladı.

Tarım da ve Hayvancılıkta Nevşehirli çiftçilerimizin her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Nevşehir Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Patates üreticisi çiftçilerimizin sıkıntılarına çözüm üretmek adına Bakanlığımız ve Müdürlüğümüz bünyesinde ortak çalışmalar yürüttüklerini bu kapsam da Patatese alternatif ürün olarak Kuru Fasulye üretimi konusunda önemli başarı elde edildiğini belirtti.

İl Müdürlüğümüz olarak Çiftçinin her zaman güler yüzü olmaya çaba gösteriyoruz.Özellikle buradan her türlü çalışmalarımızda bizlere yardımcı olan Nevşehir Milletvekillerimize sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyoruz dedi.

Nevşehir Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz konuşmasında Nevşehir gündemin adresi olarak Başarılı Çalışmalarınızdan dolayı FİB Haber.Com Ailesini tebrik ediyor kutluyoruz dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Koordünatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal da Başarılı çalışmalarından dolayı 
Nevşehir Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Gürol Çetin e teşekkür ederek her zaman güzel çalışmaların yanında ve takipçisi olduklarını belirttiler.