Zahire pazarındaki esnafları tek tek ziyaret ederek Oda yönetiminde şu ana kadar neler yapıldığını ve bundan sonra yapılması düşünülen çalışmaları anlatan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök ve beraberindeki ekip, 1999 Yılından bu yana yapılan çalışmaları içeren bir broşürü de gezileri esnasında zahire pazarı esnafına dağıttı.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök’ün yanı sıra İbrahim Salaş, Ümit Atabilen, Bekir Paslanmaz gibi yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyaretlerde zahire esnafının ticaret borsasından beklentileri de dinlendi.

Ziyaretlerde Zahire Pazarı esnaflarının kendilerine gösterdiği ilgiden son derece memnun kaldıklarını söyleyen Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı Tuncer Gök, burada faaliyet gösteren tüm esnafların seçimlere son derece sağduyulu bir şekilde yaklaşım göstermelerinin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Gök, “Zahire pazarı esnaflarına Ticaret borsamız şu ana kadar her türlü sözünü yerinde getirdi. Üzerine bastığımız taşından, kantariyesine, Camisinden tüm sosyal donatılarına kadar bütün çalışmalarında Ticaret Borsamız imkanları doğrultusunda yer aldı. 10 Yıl içerisinde bu pazarın sorunlarına hep beraber gönül verdik ve sorunları çözdük. Zahire pazarında iyimser ve aklı başında esnaflarımız faaliyet gösteriyor. Ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Kaliteli bir esnaf gurubu var burada. Bu nedenle zahire pazarımızın önü açık diye değerlendiriyorum” açıklamalarında bulundu.


Haber:Ali Çamur