Kabanlar Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakkı Şafak Özcan'a Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş,Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özcan Bıyıklı,Muhasip Üye Sunay Özdemir tarafından teslim edildi.

Kaban teslimi esnasında bir açıklama yapan Derinkuyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakkı Şafak Özcan, "Nevşehir Ticaret Borsası Başkanımız Sayın İbrahim Salaş'a bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize, okul idarecilerimiz en uygun şekilde dağıtımını yapacak, onlar adına da tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise "Bildiğiniz gibi her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin(TOBB), Nevşehir Ticaret Borsasına tanımış olduğu kışlık kaban yardımı kapsamında biz de bu yıl ilk olarak Acıgöl ilçemizle başlayıp bugünde Derinkuyu ilçemizle devam ederek Nevşehir'de bulunan ilçelerimizin tamamında, ihtiyaç sahibi öğrencilerimize sayın kaymakamlarımızın himayelerinde, ilçe milli eğitim müdürümüzün gözetiminde inşallah dağıtımı gerçekleşecektir. Ayrıca bu işe vesile olduğumuz için de kendimizi mutlu ve bahtiyar hissediyoruz. Burada bizzat yardımları yerine ulaştıracak olan sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibine vesile oldukları içinde ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.