NEVŞEHİR TİCARET BORSASINDAN SOMA YARDIM KAMPANYASI’NA DESTEK ...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) Soma’da yaşanan felakette şehit olan madencilerin aileleri için başlattığı yardım kampanyasına Nevşehir Ticaret Borsası da destek verdi.

Nevşehir Ticaret Borsası TOBB Soma şehitlerinin ailelerine yönelik başlattığı kampanyaya destek oldu.

Soma da 
Şehit yakınlarının yaşadığı acıyı yürekten paylaştıklarını belirten Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Başkan Salaş; “Alın teri ve emekleriyle zorlu bir ortamda çalışan işçilerimizden madendeki kaza sonucu vefat edenlere Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar; yaralılara da acil şifalar diliyorum. Soma şehitlerinin ailelerine millet olarak sahip çıkmak ve acılarını hafifletmek için yanlarında olmalıyız. Bu amaçla Nevşehir Ticaret Borsası  olarak Türkiye  Odalar ve Borsalar Birliğinin yardım hesabına katkıda bulunmaya karar verdik. Bu günler dayanışma günleridir. Herkesi bütçesi oranında bu kampanyaya katkı vermeye davet ediyoruz. Yaraları sarmak için, yaşananları unutmadan acıları paylaşmak için tüm üyelerimizi ve vatandaşlarımızı bu seferberliğe davet ediyoruz. Nevşehir Ticaret Borsamız geçmişte; Van’da depremi yaşamış ve Afrika’daki kıtlığa maruz kalmış insanlara, bugün de Soma’da felaketi yaşayanlara destek olarak üyelerinin bu konudaki hassasiyetlerini paylaştığını göstermektedir” dedi.

Salaş 
Borsamız tarafından Nevşehir ve Nevşehirliler adına  bu bağışı yaptık. Allah bir daha bizlere böyle acılar yaşatmasın.” Şeklinde konuştu.

Yardım kampanyasına katılmak isteyenler için banka hesap numarası ise şöyle: “TOBB - SOMA MADEN FACİASI YARDIM HESABI”
TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. TOBB ŞUBESİ - HESAP NO:4375 - 45045
HESAP IBAN:TR29 0006 4000 0014 3750 0450 45