Nevşehir Ticaret Borsasından Dünya Engelliler Günü Ziyaretleri

Rasim Uzer İş Okulu Müdürü Ali Çalık, Nevşehir Ticaret Borsası ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti belirtti.Çalık Rasim Uzer İş Okulunun Nevşehir ve Ailelerimiz için önemini anlatarak Borsa Başkanı Salaş ve Borsa Heyetine gezdirdi.

Her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş 3 Aralık Engelliler Gününde  toplumsal duyarlılığı arttırmak için bü tür ziyaret programları planladıklarını ifade ettiler.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salaş, 3 Aralık Engelliler Gününde çeşitli etkinlikler düzenlediklerini ancak, toplumsal duyarlılığı arttırmak için yıl boyunca çeşitli programlar planladıklarını ifade ettiler.

Ziyarette "Hayatta hiçbir şey başarılı ve mutlu olmak için engel değildir" diyen  Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Salaş, tek engelin eğitimsizlik olduğunu söyledi.

Kendilerine düşen ilk görevin, engellilerin varlığını kabullenmek olduğunu vurgulayan SALAŞ, "Onların ellerinden tutup destek vererek birlikte daha iyi yerlere gelebiliriz" dedi.


Ziyaretler sonrası Nevşehir Ticaret Borsası Heyeti Rasim Uzer İş Okulundaki çocuklarla toplu fotoğraf çektirdiler...