Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Gülper Gündüz Yassı Başkanlığı'nda ki heyet, TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısına Katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara Kadın Girişimciler Kurulu 2015 yılı 2. Olağan Genel Kurul toplantısı Ankara Sanayi Odası'nın (ASO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Ankara Sanayi Odası'nın koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ankara Kadın Girişimciler Kurulu 2015 yılı 2. Olağan Genel Kurul toplantısı Ankara Sanayi Odası'nın (ASO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Ankara Sanayi Odasında (ASO) düzenlenen "TOBB Ankara Kadın Girişimciler Kurulu 2. İl Kurul Toplantısı"na Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci , Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Gülper Gündüz Yassı Başkanlığı'nda ki heyet ile davetliler katıldı.

Yapılan bu ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Gülper Gündüz Yassı ; "Öncü Türkiye'nin öncü kadınları olarak birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olursak çok daha başarılı işlere imza atacağımıza inanıyorum. Kadınlarımızın elinin değdiği her yerde başarı, bereket, incelik ve güzellik vardır" .dedi. Yassı ;Nevşehir Ticaret Odası Kadın Girişimciler İcra Kurulu olarak tüm değerli katılımcılarımıza teşekkür ederim dedi.