Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) işbirliğinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde 4. etap olarak  oluşturulan konutlar, düzenlenen kura çekimi ile hak sahiplerine dağıtıldı.Gerçekleştirilen kura çekimine gelen vatandaşlar oldukça heyecanlı oldukları gözlendi.

Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda düzenlenen kura çekimi Nevşehir 1. Noter  Yaşar Türk Vekili İbrahim Özsoy nezaretinde Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ve Toplu Konut İdaresi Kentsel Dönüşüm Yenileme Şube Müdürü Mustafa Bakır ,toplam 577 konut sahibinin blok ve daire belirlemesi için kuraların çekilmesinden sonra şimdi vatandaşlar sonuçları merakla bekliyor.

Konu hakkında www.fibhaber.com a açıklamada bulunan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Kura çekimlerinin Cuma akşamı çekilmiş olması ve araya hafta sonunun girmesiyle birlikte Toki konutları kura çekim sonuçları sıralı tam listenin Noter'den henüz ellerine gelmediğini belirterek Pazartesi günü sabah saatleri itibariyle tam listenin askıya çıkartılarak sonuçların duyrulacağını belirtti.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, 4. Etaptaki konutların hak sahiplerinin blok ve daire belirlenmesine yönelik çekilişle yeni yuvalarına kavuşacaklarını ifade ederek, vatandaşların aileleri ile birlikte konutlarında mutlu ve huzurlu günler geçirmesi temennisinde bulundu.
 
Nevşehir merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 4. etap ​Toki konutları Kura Sonuçları Tam Listesi Pazartesi günü sabah saatlerinde www.fibhaber.com da yayınlanacaktır.

Şimdiden ev sahibi olacak tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.