Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 2013 yılının başında yapılması beklenen seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamada, uzun yıllardır üyesi bulunduğu ve üyesi olmaktan gurur duyduğu Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nın bulunduğu noktadan hep bir adım daha ileride olması için çaba gösterdiğini söyledi.

Parmaksız "Gerek yıllardır bir arada çalışmanın getirdiği tecrübe ve dinamizm gerekse odamıza ve ilimize hizmet aşkı ve odamızı daha ileri noktalara taşıma azmi ve özellikle halkımızdan ve üyelerimizden gelen yoğun talepler doğrultusunda, 2013 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde ben ve ekibim adayız, seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi ve saygı kuralları çerçevesinde geçmesini; odamıza, ilimize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim."  dedi.

 

Anlaşılan o ki,Eğer TOBB yasasında yeni düzenlenme yapılırsa NTSO Başkanlık seçimlerinde yarış İki adaylı geçecek.

Daha öncesinde açıklamalarda bulunarak adaylığını açıklayan, Musa Ertaş,Sacit Uzer, Dağaslan Özaltın gibi önemli iş adamlarından kurulu Yakup Zağlanmış ekibi ile İrfan Karaca,Mehmet Ali Öbekli,Cavit Dirikoç gibi iş adamlarından oluşan Arif Parmaksız ekibi Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası seçimlerinde yarışacaklar.

FİB Haber Diyorki…."Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası hakikaten bir şehrin en büyük dinamiği ve o şehrin gelişmişliğine direkt olarak etki eden önemli bir kurum.Yaklaşık 4 bine yakın üyesi ile onları her türlü hakları ve bu hakların korunması gereken kurum olarak NTSO seçimlerinin öneminide daha da artırıyor.

Elbetteki Seçilmek, aday olmak herkesin hakkı. Buna herkesin saygı duyması gerekiyor. Umuyoruz ki Seçimlerin ilimize ve adayların kendi şahsiyetlerine yakışır bir şekilde ölçülü demokratik ve seviyeli bir şekilde gerçekleşir ve kazanan Nevşehir olur…”Şimdiden tüm adaylara ve ekibine başarılar diliyoruz.
Resimlerde Kapadokya Dedeman Otel de FİB Ajans Organizasyon olarak gerçekleştirdiğimiz Nevşehirli İş Adamı İrfan Karaca nın torununun sünnet töreninde objektiflerimize takılan resimleri sizlerle payaşıyoruz...Konu düğünde olsa sünnet de olsa malum.NTSO
 seçimleri....