Kayıp olarak aranan ve hayatı konusunda artık ümitlerin kesildiği Selda Grosle ve Tunç Boztepe konusunda İl Emniyeti ile İlçe Emniyetinin olayla ilgili oldukça yol kat ettiği

gözlenirken, çift hala bulunabilmiş değil.

‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programında konunun yeniden geniş olarak ele alınmasına devam edildi. Programda şimdi de Sezai’nin bir define bulduğunu ve bu bilgiyi kardeşi Selda ile paylaştığı, Selda ve Tunç’un kaybolmasına bu definenin neden olabileceği ortaya atıldı. 

Belirli aralıkta bu tür iddiaların Kevser Hanım tarafından ortaya atılması stüdyodakiler tarafından hayretle karşılandı. Define olayında Niyazi ve Kevser Hanımın farklı bilgiler paylaşması yine kafaları karıştırdı. İkilinin ellerindeki çantada bulunan yüklü miktardaki paranın defineden mi elde edildiği konuşuldu.

Kevser Hanım gece saatlerinde kendisine numarası gizlenmiş telefonlardan tehditler geldiğini açıkladı. Kevser Hanım kendisini gizli numaralardan kimliğini bilmediği kişilerin arayarak küfür ettiğini ve tehditler savurduğunu açıkladı.
Nevşehir İl ve Avanos ilçe Emni,yeti ise kurduğu özle timle konu hakkında kapsamlı aramalarını sürdürüyor.Önümüzdeki günler içinde çok önemli mesafe kaydedilerek bir sonuç elde edilmesine kesin gözl ebakılıyor...