Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, kurban bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Vali Ceylan Mesajında;

Paylaşma ve yakınlaşmanın zirveye ulaştığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına  millet olarak kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bayramlarımız, hayatımızın yoğun temposu ve koşuşturması içinde; bayramlar, nefes aldığımız, kendimize geldiğimiz, hayata yeniden ve büyük bir güçle tutunmak üzere pozitif enerjiler topladığımız, müstesna günler arasında yer alır.

 Bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına taşıyabilmemiz gerekmektedir. Arzu ve isteğimiz odur ki bu sevinç ve mutluluk yayılsın, tüm bir yıl boyunca devam etsin.

Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Unutmayalım ki, böyle büyük güçlü bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz.

Bayramların sadece tatil olarak değil, milletçe sevinç ve kederlerimizi paylaşmak, birlik, beraberlik ve dayanışmamızı pekiştirmek için önemli bir fırsat olarak değerlendirilmesi dileğiyle, aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.

 

 

 

 

                                      Mehmet CEYLAN

                                       Nevşehir Valisi