VEDA MESAJI

13 Aralık 2010 tarihli Bakanlar Kurulu kararı ile Nevşehir Valisi olarak atanmış olduğum Nevşehir Valiliği görevimden yine Bakanlar Kurulu kararı ile Manisa İline atanmış olmam nedeniyle bu görevimden 21 Mayıs 2013 günü ayrılacak olmanın burukluğu içindeyim.

Devletin, Hükümetin ve ayrı ayrı her bakanın temsilcisi olarak görev yapan Valilerin belli sürelerde görev yeri değişikliği yaşaması mesleğimizin doğası gereğidir.  Bizler; mesleğe başlarken, ülkenin her yerinde aynı şevk ve heyecanla görev yapma şuurunu benimseyerek yola çıktık.

 Bürokratik saplantılardan uzak, sonuç alma odaklı, adalet, sevgi ve hoşgörü gibi temel kavramları eksene alarak, Nevşehir’e Nevşehir’li  hemşerilerime hizmet etmeye çalıştım. Var olan kaynakları ilin öncelikleri paralelinde en etkin şekilde kullanma gayreti içinde oldum.

Hiç şüphesiz yapılamayan daha çok şey var. Halkımız her zaman çok daha üstün standartta hizmete ve daha iyiye layıktır. Bayrağı devralacak değerli yöneticilerimizin aynı anlayışla ve aynı hedefe ulaşmak için çalışacaklarına inancım tamdır.

 Ayrılırken tüm dostlarımın birlik ve beraberlik içinde güzel İlimizin üstün imkan ve şartların iyi kullanmalarını, olumsuzlukları fırsata dönüştürerek  İlimizi nezih ve gıpta edilen örnek bir Nevşehir oluşturmalarını yürekten diliyorum. Nevşehir’in başarılarını her zaman bir hemşehri olarak takip ediyor olacağım.

 Yeni görev yerim olan Manisa İlinde de gönlümüz, kapımız ve soframız daima Nevşehir’lilere açık olacaktır.

 Sizlerin de, Nevşehir dışında da olsam bana olan kalbi destek ve dualarınızın devamını istirham ederken bu süre zarfında oluşan haklarınızı helal etmenizi diliyorum.

 Nevşehir’de görev zaman süresince hep desteğini gördüğüm çalışmalarımızda desteklerini hiç esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan başta Nevşehir halkı olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma, milletvekillerimize, vali yardımcıları ve kaymakamlarımıza, kıymetli yargı mensuplarımıza, üniversitemizin kıymetli mensuplarına, tüm belediye başkanlarımıza, askeri erkana, il müdürlerimize, il genel meclisi üyelerine, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, muhtarlarımıza, siyasi parti il ve ilçe teşkilatlarına, yerel ve bölgesel basın mensuplarımıza ve tüm Nevşehir’li hemşerilerimize teşekkür ederim.

Şahsım ve ailem adına tüm Nevşehir’lilere arzı veda ediyor, herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Abdurrahman SAVAŞ