VATAN ŞEHİTLERİ VE GAZİLERİ DERNEĞİ ÜYELERİNİ KABUL EDEN ÜNVER;
“BU ÜLKE İÇİN BEDEL ÖDEYENLERE SAHİP ÇIKMAK KADAR DOĞAL NE OLABİLİR Kİ ?”
Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi başkanlığındaki heyet,Belediye Başkanı Hasan Ünver’i ziyaret ederek,aday adaylığının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ünver, makamların her zaman için gelip geçici olduğunu belirterek ; “ Öteden beri hiçbir siyasi bir ayrım içerisinde olmadan hizmet ürettik. Bu itibarla siyasi kaygıdan uzak hizmet üretkenliği sağladık. Nerede bir hizmet eksik ise oraya koştuk. Biz makamların gelip geçici olduğuna inanıyoruz. Ama halkımızdan büyük bir teveccüh gördük, bu yönde ciddi bir baskı oluştu üzerimizde. Bizleri bir dönem daha görmez istiyorlardı. Bu istekler karşısında kendimizi esirgememiz düşünülmezdi. Her zaman sivil toplum örgütleri ile bir ve beraber olarak onların daha güçlü hale gelip, üyelerine daha kaliteli hizmetler sunmasının gerektiği düşüncesi ile bir dizi çalışmalar yaptık.” diye konuştu.

Nevşehir Vatan Gazileri ve Şehitleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği mensuplarının da bu vatan için ya canlarını veya vücutlarının herhangi bir yerini  vermek suretiyle bir bedel ödediklerini aktaran Belediye Başkanı Hasan Ünver “Bu vatan için bedel ödeyenlere Nevşehir Belediyesi olarak sahip çıkmamız kadar doğal ne olabilir ki?. Bizde bunun bir gereği olarak şehit ailelerimizin ve gazilerle yakınlarının nezih bir ortamda bir araya gelmeleri, sosyal ve kültürel alanlarda çalışma yapmaları için bir bina ve şehitlik parkı yaptık. Bunun için belediyemiz batmadı. Tam aksine bu vatan için bedel ödeyen insanlara karşı bir nebze de olsa bir sorumluluğumuzun olduğu düşüncesi içerisinde çaba harcayıp sizlerin hayır dualarını almaya gayret ettik. ”dedi.

Nevşehir Vatan Gazileri ve Şehitleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi’de her zaman belediye ile iç içe  çalışmalar içinde olduklarını belirterek,derneklerine sağladığı katkılardan dolayı,Belediye Başkanı Hasan Ünver’e teşekkür etti.