AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ve beraberindeki heyet Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan’ı makamında ziyaret ettiler.

AK Partili Milletvekilleri'nin Kaymakam Eldivan'a düzenledikleri nezaket ziyaretine AK Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Kalaba Belediye Başkanı Mustafa Köroğlu, AK Parti Özkonak Belde Başkanı Nuri Özkan , Eski Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek ile bazı il genel meclis üyeleri ve parti yöneticileri de eşlik etti.

1 Kasım seçimleri sonrası mazbatalarını alarak resmen Vekillik ünvanı kazanan AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ile beraberindeki heyet Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan'a nezaket ziyaretinde bulundular.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Milletvekili Ebubekir Gizligider, ziyarette şunları kaydettiler: “ AK Parti'den 26.Dönem Nevşehir milletvekili olarak meclise seçildik. Nevşehir bizim doğduğumuz büyüdüğümüz şehir ve memleketimiz, tüm Nevşehirlilerin olduğu gibi Avanoslu hemşehrilerimizinde vekiliyiz.
Değerli Kaymakamımıza bugün nezaket ziyaretinde bulunduk. Birlikte istişarelerde bulunuyoruz. Avanos’a güzel yatırımlar ve projeler geliyor ve çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Avanos'da Kaymakamızla birlikte koordineli bir şekilde çalışarak Avanos'umuzu daha modern bir şehir haline getireceğiz.Avanos'umuzun hak ettiği daha iyi yerlerde olması için çaba sarfediyoruz.”

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ise şöyle konuştu: “Milletvekillerimizin bizleri ziyareti mutlu etti. Nevşehir Milletvekilimizle birlikte el ele vererek uyumlu bir şekilde güzel hizmetlere inşallah vesile oluruz.

Kapadokya'nın kültür başkenti Sabahı güzel Avanosumuz tarihiyle, doğasıyla, insanıyla, Dünya'ya açılan kapısıyla güzel bir konumda bulunuyor. Avanos gerçek potansiyelini ortaya çıkarmış değil ama inşallah en kısa zamanda gerçek potansiyelini göreceğiz. Vekilimizle Avanos ilçemizin eğitim, turizm , ulaşım , sağlık, kültür ve diğer çalışmalarında fikir alışverişinde bulunacağız. Avanos lçemizin kalkınması için, daha iyi yerlerde olması için çaba sarfedeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha 26.Dönem Nevşehir Milletvekillerimizi tebrik ediyorum. 
Allah(cc) hem ülkemiz hem de Nevşehirimiz için hayırlı hizmetler yapmalarını nasip eder inşaallah dedi.” dedi.