Nevşehir Ziraat odasının girişimi ile çiftçinin kullandığı gübre ve hayvan yemi KDV oranları %1'e düşürüldü.
         
Daha önce gübrenin KDV oranı %18'idi yemin ise %8'idi şimdi 
her ikiside %1 oldu bu düzeltmede emeği geçen Nevşehir Milletvekilleri Mustafa AÇIKGÖZ, Murat GÖKTÜRK ve Ebubekir GİZLİGİDER'i makamlarında teşekkür ziyareti etmek için Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret ederek teşekkür ettiler. Nevşehirli çiftçilerin elektrik, mazot, patates'
 dede çiftçiye destek verilmesi istenildi bunlarıda İnşallah bir şeyler yapacağız diyen vekiller en yakın zamanda Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Faruk ÇELİK beyi Nevşehire getireceğiz çiftçilerimizle bizzat görüştürüp sorunları yerinde beraberce göreceğiz. Arazilerin birleştirilmesine başlanıldı İnşallah başarılı olacağız birde her ürünü her yere değil hangi ürün nerede daha iyi oluyorsa orada ektireceğiz örneğin patates Türkiye'nin 62 vilayetinde ekiliyor. Bunu en güzel ve ucuza hangi vilayette daha iyi oluyorsa 1 veya 2 vilayette ekilmesine müsade edilmesine çalışılıyor dediler.

Açıklamada, uygulamanın hayata geçirilmesinde emeği geçen Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider'e teşekkür edildi.

ORUÇ BİLEN