CHP milletvekili adayı Hilmi Bülent Tekiner, www.fibhaber.com gazetemizi ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir 1.Sıra Milletvekili adayı Hilmi Bülent Tekiner ve CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir'in en çok okunan www.fibhaber.com İnternet Haber gazetemizi de ziyaret etti. 

Nevşehir'de 30 Yıllık CHP Özlemini Bitireceğiz...!

Gazetemiz imtiyaz sahibi Fikret Çapacı ve gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Uysal ile bir süre görüşen CHP İl Başkanı Gülmez ve Tekiner çalışmalar hakkında bilgiler verdi. CHP Nevşehir İl Başkanı Kamil Gülmez,Siyasi çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü CHP’nin başarısı için il ilçe, köy köy gezeceklerini bire bir vatandaşların sorunlarını dinleyerek gündeme taşıyacaklarını ve iktidar olduklarında halkın sorununu çözerek yüzlerini güldüreceğini kaydetti.

Seçim Ziyaretlerinde vatandaşların büyük ilgi ve desteklerini topladıklarını ifade eden Gülmez, Nevşehir'de bu defa Halkın iradesi CHP yi işaret ediyor.Biz CHP olarak birimiz hepimiz hepimiz birimiz felsefesiyle halkımızı kucaklayarak çıktığımız yolda her siyasi görüşten çok olumlu tepkiler alıyoruz.7 Haziran günü Yurtdaşlarımız görevini sandıkta yapacak 8 Haziran Bayramını hep birlikte kutlayacağız dedi.

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, Yönetim Kurulu üyeleri, kadın kolu üyeleri ile birlikte Nevşehir'li esnafı ve sivil toplum kuruluşlarını gezen CHP Nevşehir Milletvekili Adayı Bülent Tekiner,ziyaret ettiği FİB Haber İnternet gazetemiz Genel Koordünatörü ile Nevşehir ve ülkenin içinde bulunduğu siyasi görüş durum konusunda görüş alışverişinde bulundu.

CHP Milletvekili Adayı Bülent Tekiner, Yerel gazeteciliğin zorluğuna işaret çekerek, Hele hele küçük yerlerde gazetecilik yapmak gerçekten çok zor bir iştir. Kimsenin gönlüne göre olamazsınız. Onca sorunlara rağmen başarılarınız için Ben sizi gönülden kutluyorum dedi.

AKP iktidarının sizlere çok zor şartlar getirdiklerini de iyi biliyorum. İktidar olduğumuzda Allah izin verirse yerel basının şartlarını hafifletmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” şeklinde konuştu.


Tekiner, seçildiği takdirde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde memleketi ve baba ocağı Nevşehir’in sorunlarını yakınen takip edeceğini belirterek, 12 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Türkiye’nin AKP iktidarından mutlaka kurtulması gerektiğini söyledi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun halkın büyük sevgi ve sempatisini topladığını belirten Tekiner, CHP’nin 12 Haziran’da beklenenin üstünde oy alacağını ve Türkiye’yi AKP iktidarından kurtaracağını söyledi. 

Tekiner, seçimlere bir ay kala vatandaşların Türkiye üzerinde oynanan oyunları dikkatlice izlemesini istedi.