Kenan Ayakkabı ikinci mağazası Sarraflar çarşısında açıldı.

Nevşehir'in köklü ayakkabıcılarından Kenan Ayakkabı , ikinci şubesini bugün açtı

Nevşehir böyle açılış ne duydu ne gördü...

Kenan Ayakkabı Mağazası Açılışında tam manasıyla İzdiham Yaşandı.


Nevşehir'in ilk ve en büyük Ayakkabı Showrrom mağazası 2.Şubesinin açılışında Ucuz ürün almak isteyen binlerce kişi kapıyı kırdı, birbirini ezdi.


Kenan Ayakkabı mağazasının 2.Şubesinin yapılan açılışına katılan yaklaşık bine yakın kişi izdihama neden oldu. Açılış saati gelmesine rağmen yaşanan büyük izdiham sebebiyle kapılar açılmayınca kalabalık mağazanın camekanına yüklendi. 

Kapalı demir kapıyı kırıp içeriye giren kalabalıktan onlarca kişi ezilme tehlikesi atlatırken, Kenan Ayakkabı mağazasında vatandaşlar indirimli ürünleri almak için birbiriyle yarıştı. 

 Açılış nedeniyle özel indirimli ürünlerden almak isteyen vatandaşlar, saatler öncesinden mağaza önünde toplanmaya başladı.Erkenden mağazaya gelen yaklaşı bin kişi, aynı anda mağazaya girmek isteyince kapı girişinde büyük izdiham yaşandı.

 Hafız Mahmut Kemikkıran Hocanın duası ile başlayan açılış töreninde seromoniye gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Başkanı M.Ali Tanrıver, İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, İl Başkanı Göksel Taşçı, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,Hafız Mahmut Kemikkıran, Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın ve Mağaza Sahibi Kenan Ağca açılış kurdelesini birlikte "Besmele" ile kestiler.

Sunumlarını FİB Haber.Com Genel Koordünatörü Fikret Çapacı'nın yaptığı açılışta kurdelenin kesimiyle birlikte bir anda vatandaşlar içeri girmek için büyük izdiham yaşattılar. Öyleki vatandaşların mağazaya aniden ve bir anda giriş yapmak istemesiyle kapıda sıkıştılar, kimi yere düştü kimisinin bir ayakkabısı dışarda diğeri içerde kaldı bazı vatandaşlarda mağaza girişinde vitrine devrildiler.

Açılışa gösterilen büyük ilgi nedeniyle mağaza çalışanları çareyi gruplar halinde içeriye almakta buldu. Bu sebeple içerde yaşanan yoğunluk dışında içeri giremeyen yüzlerce vatandaşta dışarıda saatlerce içeri girmek için bekledi.

ÇOK SAYIDA ÜRÜN ÇALINDI 

Vatandaşlar açılışa özel indirimli fiyatla 5 TL'den satılan Ayakkabılardan almak için birbirleriyle yarıştı. Çok sayıda hırsızlık olayının da yaşandığı mağazada, bazı kişiler aldıkları ürünü kasadan geçirmeden izdihamdan yararlanarak giriş yaptıkları kapıdan çıkmaya çalıştı. 

İzdiham nedeniyle açılış töreninde, açılış kurdelesi de büyük zorluklar içerisinde gerçekleştirildi...

Özellikle Kadınlar, çocuklar ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği açılışta mağaza içerisinde koliler halinde dizilen ürünler çok kısa sürede tükendi. Alışveriş maratonunda yaşanan izdiham Bir süre sonra mağaza görevlilerinin çabalarıyla kargaşa yatıştırıldı. 

İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ
Kenan Ayakabı Mağazası İşletme Sahibi Kenan Ağca, Krize karşı en iyi panzehir yatırımdır.  2020 yılına kadar hedeflerimiz şimdiden belli. 2015 yılı sonunda hedefimiz Nevşehir’de sektör birincisi olmak” diye konuştu. İşletme Sahibi Kenan Ağca, Kenan Ayakkabı Mağazası olarak Nevşehir'de 2. Şubelerinin açılışlarına Nevşehirlilerin gösterdiği ilgiden memnun olduklarını söyledi. Ağca, Nevşehir halkına en kaliteli istedikleri farklı zengin yelpazede çeşitli ürünleri bir gün bir ay değil tüm yıl boyunca uygun fiyatlarla satış yapacaklarını belirterek Biz Vatandaşlarımızın Mağazamız Ayaklarınızın dostu olmayı sürdürecek dedi.

NEVŞEHİR'Lİ VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN...


Kenan Ayakkabı Mağazası 2. Şubesi 5 Katlı yeni hizmet binasında Bay - Bayan reyonlarıyla, Nevşehirin ilk ayakkabı showroom mağazası "Kenan Ayakkabı" güvencesiyle tam 9000 Bin farklı modelle sizlere hizmet verecek...


Adres: Cami Cedit Mahallesi. Sarraflar Çarşısı. Tahmis Sokak No: 26 NEVŞEHİR

FİB Haber Merkezi olarak Kenan Ayakkabı Mağazasına, Bol çeşit uygun fiyatlarıyla kazançlı ve Hayırlı müşteriler dileriz.