10 Aralık 2015 Perşembe günü saat: 09:30 da Kapadokya Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek seminerde, kış şartlarında güvenli sürüş teknikleri ve trafik kazalarından korunmak için alınması gereken önlemler ele alınacak.


Nevşehirli İş Adamı Ercan Civelek, FİB Haber Merkezine yapmış olduğu açıklamasında ; Nevşehir'de son dönemde özellikle kış şartlarında artan trafik kazalarının bir daha yaşanmaması için acaba ben ne yapabilirimi düşünürken aklıma Kış şartlarında Güvenli Sürüş Teknikleri konusunda aldığım eğitim semineri geldi.

Buzlu yollarda araçların kayması durumunda bu konuda herhangi bir eğitim almayan sürücünün yaşayabileceği zor durumu düşünerek Sürücülerimize böyle bir eğitim yapılmasının faydalı olabileceği düşüncesiyle, bu konuyu Sayın Nevşehir Valimiz Mehmet Ceylan Bey ile yaptığımız 
bir görüşmemizde paylaşmıştım. Kendiside bu düşüncenin oldukça yerinde olduğunu belirterek işte Sosyal sorumluluk denen şey bu olsa gerek diyerek beni motive etti. Daha sonra Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Mustafa Düzgün Beyi de ziyaret ederek kendisiyle bu konuda istişarelerde bulunduğunu ifade etti.


Kapadokya Kültür Merkezinde, kış şartlarında güvenli sürüş teknikleri semineri Brisa Akademi Eğitim Uzmanı Ahmet Koral tarafından ücretsiz olarak verilecektir diyen Ercan Civelek, Sadece kış lastiği almakla buzlu yollarda kışın güvenli sürüş sağlanmıyor. İlla ki bay-bayan her sürücünün kış şartlarında güvenli sürüş eğitimini de almasının şart olduğunu belirtti.

Eğitim Uzmanı Ahmet Koral  tarafından Nevşehirli Bay-Bayan sürücülerine, ücretsiz olarak kış şartlarında güvenli sürüş teknikleri ile ilgili eğitim verilecek.

Ercan Civelek, Nevşehir'imizdeki Araç kullanan bütün Bay - bayan sürücülerin Bu önemli eğitimi almasının kendilerine ve sevdiklerine verdikleri önem açısından çok değerli olduğunu ifade etti.. 

Ayrıca, Nevşehir genelinde bulunan öğrenci servisleri ile halk otobüsleri şöförlerinin katılımında düzenlenecek olan seminerimizin duyrulmasında, canla başla bu projeye destek veren Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sayın Mustafa Düzgün Bey'e teşekkür ediyorum dedi.


İş Adamı Ercan Civelek ayrıca bu önemli seminerin halkımıza duyrulmasında emeği geçen www.fibhaber.com a da özel olarak teşekkür etti.

Civelek Otomotiv Firmasının Genel Müdürü Nevşehirli İş Adamı Ercan Civelek, Nevşehir'de Soğuk kış günleri buzlu yollarda artan kazaların önlenmesi için trafikte yer alan herkesi Sosyal sorumluk projesi çerçevesinde düzenlenecek olan "Kış şartlarında güvenli sürüş teknikleri" Semineri’ne davet ediyor.

Kış şartlarında güvenli sürüş teknikleri eğitim semineri:

Tarih: 10.12.2015 Perşembe Günü
Saat:  09:30 - 11:00
Yer: Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi