Nevşehir Mehmet Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulu tarafından Kutlu Doğum ekinliği kapsamında Hz. Peygamberi Anma ve Anlama etkinliği düzenlendi.

Nevşehir Kapadokya Kültür Merkezinde düzenlenen ve Nevşehir Mehmet Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulunun hazırlamış olduğu Minik Yüreklerde Peygamber Sevgisi programı izleyenleri göz yaşlarına boğdu ...

Nevşehir Mehmet Avlanmaz İmam Hatip Ortaokulunun minik öğrencileri, hazırladıkları Kutlu Doğum etkinliğinde Peygamber Efendimize olan sevgilerini anlattılar.

Düzenlenen etkinliğe AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de katılarak öğrencileri tebrik etti.

”Gelecek nesil için umutluyuz”

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, yaptığı açıklamada Peygamberimiz Efendimiz Hz Muhammed Mustafa (SAV)’nın, dünya semalarına gelişinin seneyi devriyesi olan Nisan ayında olduklarını anımsattı. Nisan ayının, ülkemizde uzun yıllar Kutlu Doğum’un kutlandığı çok müstesna bir ay olduğuna işaret eden Açıkgöz, “Son yıllarda da çok farklı kurumlar, kuruluşlar ve okullar Kutlu Doğum ile ilgili güzel etkinlikler yapıyorlar.  Her yıl Kutlu Doğum programlarının sayısı artıyor. Hz Peygamber sevgisinin toplumumuzda çok daha derin yaşanıyor olması hepimizi gelecek adına, neslimiz adına mutlu oluyor.” ifadesini kullandı.

Açıkgöz proğram sonrası yaptığı açıklamasında Kutlu Doğum etkinliği gibi faaliyetlerin önünü açan Cumhurbaşbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.
Açıkgöz, " Yıllarca özlemini çektiğimiz Bu görüntüleri yaşayamamanın sancısını çeken birisi olarak şimdi bu sahneleri görünce ona selam göndermek ahde vefasızlık olurdu. Emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz bu tür organizasyonların her zaman yanındayız. Çünkü bu bizim bindiğimiz dal. Bu bizim inancımız bu bizim hayatımız, bu bizim geleceğimiz. Bugün bunu minik yavrularımız tarafından yaşanıyor ve yaşatılıyor olarak görmüş olmanın da bahtiyarlığını yaşıyoruz."dedi.