İşte Sizin güven konfor ve huzurla eğitim alabileceğiniz,Ailenizin gönül rahatlığıyla olacağı en doğru adres ve sıcak yuvanız Ürgüp Özsoy Apart sizleri bekliyor...

Dairelerimiz
Özsoy Apart 1500 metre kare bahçe içerisinde iki blok halinde 32 adet 1 + 1, 4 adet 2 + 1 olmak üzere 36 daireden oluşmaktadır. Tecrübeli mimarlarımız tarafından dizayn edilmiş olan odalarımızda, aile ortamını ve evinizin sıcaklığını yaşayabilmeniz adına gereken herşey düşünülmüştür. Ayrıca binalarımızda kamera, alarm ve güvenlik sistemi kurulmuş olup, güvenlik görevlilerimiz 24 saat boyunca sizlere hizmet verecektir.
1 Oda 1 Salon Dairelerimiz
Dairelerimizde günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak buzdolabı, televizyon, mikrodalga fırın, su ısıtıcısı, ütü masası, telefon, saç kurutma makinesi ve wi-fi hizmetlerimiz mevcuttur.
 
Doğalgaz, elektrik, su ve wi-fi hizmetlerimiz ücretsiz olup, sizin adınıza Özsoy Apart tarafından karşılanmaktadır.

2 Oda 1 Salon Dairelerimiz
Dairelerimizde günlük ihtiyaçlarınızı karşılayacak buzdolabı, televizyon, mikrodalga fırın, su ısıtıcısı, ütü masası, telefon, saç kurutma makinesi ve wi-fi hizmetlerimiz mevcuttur. 2+1 dailerimizin iki yatak odası bulunmakta olup, bu yatak odalarımızdan biri iki kişilik yatağa sahip iken, bir diğeri iki ayrı yatağa sahip olduğundan aileleri ile gelecek olan konuklarımız için de son derece konforludur. 
 
Doğalgaz, elektrik, su ve wi-fi hizmetlerimiz ücretsiz olup, sizin adınıza Özsoy Apart tarafından karşılanmaktadır.



 Hakkımızda
    Siz değerli konuklarımıza her türlü kolaylığı ve konforu yaşatabilmek amacı ile Kapadokya’nın doğal yapısını da dikkate alarak dizayn edilen Özsoy Apart sizlere evinizin rahatlığında güzel bir Kapadokya hatırası arz ediyor.
 
          Güvenlik, sosyal hizmetler ve konforun ön planda tutulduğu dairelerimiz hizmete hazır bir şekilde siz değerli konuklarını ağırlamayı bekliyor. Özsoy Apart olarak bizler yapbozun tüm parçalarını kendi açımızdan tamamladık. Şimdi sıra bu yapbozun en son ve en önemli parçası olarak sizlerde.
 
           Özsoy Apart ailesi olarak hepinize şimdiden ilginiz, desteğiniz ve bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, minnetlerimizi sunarız.
 
                                                                                                                                                                                             ÖZSOY APART ÜRGÜP
Hizmetlerimiz;

Sosyal alanlarımızda fitness salonumuz, hamam, sauna, macera duşları ve cafemiz güler yüzlü personelimiz ile birlikte sizlere hizmet vermek için hazırlanmıştır.


Özsoy Apart olarak siz değerli misafirlerimizin her türlü isteğine anında cevap verebilmek için 7/24 bizlere telefon ya da mail yolu ile ulaşabilirsiniz.Takımımızın kalecilerinden Emrah BIDIK ın Annesi vefat etmiştir. Allahtan rahmet diliyor mekanı cennet olsun ve kardeşimizede sabır temenni ediyoruz...
 

Özsoy Apart Ürgüp

Fatih Mah. Ahmet Erenler Cad. No: 13

50100 / Ürgüp / NEVSEHİR

Tel: (0384) 341 67 77
Fax: (0384) 341 25 35

E-mail: [email protected]