Nevşehir de Okullar tatil edilecek mi? Son Dakika....Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) 26-27 Kasım 2014 tarihinde ilk dönem sınavları yapılacak. TEOG için geri sayım sürerken Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı bazı illerde okulların tatil edilmesine neden oldu. Peki Nevşehir de Okullar tatil edilecek mi?

Nevşehirde Kar Tatili Varmı Okullar Tatil mi ?

Nevşehir İçin Kar Tatili varmı. Yoğun kar yağışının etkisi altında kalan Nevşehir ili için kar tatili 27 Kasım Perşembe tatil olacak mı?

Bu akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle FİB Haber merkezimize gelen çok sayıda telefonlarda Öğrencilerimiz yarın okullar tatil olacak mı sorusunu soruyorlar... İşte Öğrencilerin merakla beklediği o sorunun cevabı : "Yarın Okullar ..."

AÇIK... Tatil şuan için yok..

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Osman Şimşek'le yaptığımız telefon görüşmesinde Devam eden Yoğun Kar Yağışı sebebiyle Yarın Okullar Tatil Edilecek mi ? Sorumuza: - Sayın Valimiz  Mehmet Ceylan ile yapmış olduğumuz istişare ve Meteroloji ile yaptığımız görüşmelere binayen Kar yağışlarının gece saatlerinde durması ve yarın için buzlanma beklenmediği için şuan için Tatil yok. Tüm Öğrenci ve öğretmenlerimize iyi eğitimler diliyorum. İlerleyen saatler içerisinde sabaha kadar herhangi bir farklı gelişme yaşanmassa Yarın tüm yavrularımızı Okulllarında Eğitimlerine devam etmesi için bekliyoruz.Yarın yapılacak olan TEOG sınavında da tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum dedi.

İşte Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Osman Şimşek'ten O açıklama: 
Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek resmi twitter adresinden yaptığı açıklamada, 
Değerli Veliler ve öğrenciler, İlimiz Nevşehir'de kar yağışı nedeniyle okullar tatil mi? Sorusu aklınıza gelebilir. Yetkililerden alınan bilgiler Işığında eğitim ve Öğretimi etkileyecek derecede bir kar yağışı beklenmiyor. Bu nedenle Okullar yarın açık. Ve TEOG sınavıda yapılacaktır.Aksi bir durum oluşursa kamuoyu bilgilendirilecektir. Saygılarımla

Bu konuda www.fibhaber.com olarak Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğüile yakın takipteyiz. Nevşehir de okullar tatil mi, Nevşehir de yarın kar tatili var mı yok mu bu konuda güncel bilgi geldiğinde Sizler için sayfamızı güncelleyeceğiz. Bizi izlemeye devam edin...