AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı tarafından, Diriliş meydanında devam eden Demokrasi Nöbeti sonrası, Gece 01:00 sularında 'Seccadeni al gel’ etkinliği düzenlenecek..

Etkinlik kapsamında bu gece Saat: 01:00 de Nevşehir Dirliş Meydanında Önce tesbih namazı kılınacak, dualar edilip sonrasında da hep birlikte sabah namazı eda edilecek.


"Nevşehirli vatandaşlara 'seccadeni al gel' çağrısı"

15 Temmuz Darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine "Demokrasi nöbeti" tutmak için akşam saatlerinden itibaren Diriliş Meydanı'nda toplanan binlerce Nevşehirli vatandaşlara çağrıda bulunan AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, "15 Temmuz Darbe girişiminin bu gece 16. gününde  'Seccadeni Al Gel' etkinliği düzenleyeceklerini belirterek, Tüm Nevşehir halkımızı İstiklal Nöbetinde Diriliş Meydanına davet ediyorum. Aziz Milletimizin Demokrasi Nöbetinde olduğu gibi safları sık tutarak birlik ve beraberlik içerisinde tıpkı Kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi Omuz omuza Sabah namazı kılmaya davet ediyorum. Birlikte Tek Bayrak Tek Millet Tek Vatan ve Tek Devlet adına ülkemiz,milletimiz ve şehitlerimiz için dualar edelim" dedi.

Nevşehir Tarih Yazacak...! Seccadesini alan gelsin. Bu tarihi güne tüm Nevşehirli halkımızı bekliyoruz.  
Yer: Nevşehir Diriliş Meydanı
Saat: 01.00 -  30 Temmuz Cumartesiyi 31 Temmuz Pazara bağlayan gece
21:00 de Demokrasi Nöbeti
01:00 de Tesbih Namazı
03:37 de Sabah Namazı