Civelek Otomotiv Firması tarafından, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliği ile Nevşehir'de sürücülere "Kış şartlarında güvenli sürüş teknikleri" konulu seminer gerçekleştirildi.

Nevşehir'de Brisa Akademi Eğitim Uzmanı Ahmet Koral tarafından ücretsiz 
kış şartlarında güvenli sürüş teknikleri eğitim semineri konulu Seminer verildi.

Kapadokya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminerde, kış şartlarında güvenli sürüş teknikleri ve trafik kazalarından korunmak için alınması gereken önlemler ele alındı.

Düzenlenen Seminere, Civelek Otomotiv Firmasının Genel Müdürü İş Adamı Ercan Civelek, 
Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Türk Telekom Nevşehir İl  Müdürü Yavuz Yapar, Nevşehir Müftü Yardımcısı Nazım Haksever, Nevşehir Yeşilay Cemiyeti Başkanı Şahin Güneş,  Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile Jakem Komutanlığından'dan Subay Astsubay Nezdinde Katılım Oldu.

Ayrıca bu önemli seminere Nevşehir genelinde görev yapan 250 kadar servis şoförü ile 100 kadarda halktan sürücüler olmak üzere Yaklaşık 350 kişi seminere büyük ilgi gösterdiler.


Böylesi önemli bir konuda düzenlenen seminere Belediye , İl Özel İdare, Emniyet Trafik Komisyonu,Karayollarından Katılım Olmaması ise Dikkat Çekti.

Eğitim seminerinde özellikle Kış şartlarında güvenli sürüş teknikleri ile araç kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar, aracın özellikleri, mevsim şartlarına göre araç kullanma, lastik kontrolleri hakkında katılımcılara bilgiler sunuldu.

Brisa Akademi Eğitim Uzmanı Ahmet Koral, seminerin sonunda sürücülere yaptığı önemli açıklamasında Kış Tedbirlerini Almadan Can Ve Mal Güvenliğiniz İçin Yola Kesinlikle Çıkmayın, mümkünse Toplu Taşıma Taşıtlarını Kullanınız Uyarısında Bulundu.

Seminere katılan sürücüler 
Brisa Akademi Eğitim Uzmanı Ahmet Koral ve semineri tertipleyen İş Adamı Ercan Civelek'e teşekkür ederek düzenlenen seminer hakkında duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Sunum sonrasında soru cevap kısmı ile seminer sonlandı.

Seminer sonrası 
Brisa Akademi Eğitim Uzmanı Ahmet Koral'a Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve Civelek Otomotiv Firmasının Genel Müdürü Nevşehirli İş Adamı Ercan Civelek teşekkür plaketi takdim ettiler.