ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert proğram Nevşehir’de İşlenen Fatma Tiryaki İbrahim Tiryaki Cinayetleri ile ilgili araştırmalarına devam ediyor.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu sefer de bir cinayet dosyası aydınlatılmaya çalışılıyor. Fatma Tiryaki ve İbrahim Tiryaki çifti Nevşehir’de ki evlerinde ölü olarak bulunmuş, cinayetler ile ilgili yaşlı çiftin torunu gözaltına alınmıştı.

Başarılı yayıncılığı ile birçok faili meçhul cinayetin aydınlatılmasına yardımcı olan, birçok kayıp vatandaşı ailelerine kavuşturan Müge Anlı, bu kez Nevşehir’de işlenen İbrahim ve Fatma Tiryaki cinayetinin peşinde. Evlerinde pompalı tüfekle öldürülmüş olarak bulunan yaşlı çifti kim ya da kimlerin öldürdüğü henüz bilinmiyor. İbrahim Tiryaki Fatma Tiryaki cinayeti ile ilgili yapılan incelemeler devam ederken, geçtiğimiz Cuma günü yaşlı çiftin torunları E. Tiryaki jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. E. Tiryaki’nin gözaltına alınması akıllara Fatma Tiryaki ve İbrahim Tiryaki’yi torunları mı öldürdü? Sorusunu getirmişti.

İbrahim Tiryaki göğsünden, Fatma Tiryaki ise sırtından aldığı yara sonrası evlerinde ölü olarak bulunmuşlardı. Olay yerinde de inceleme yapan ilgili ekipler cinayetlerle ilgili öncelikle yaşlı çiftin yakınlarının üzerinde duruyor. Yaşlı çift öldürülmeden önce evlerinde mandalina yenilmiş, çay içilmişti. Bu durum akıllara İbrahim ve Fatma Tiryaki cinayetlerini, yaşlı çifti tanıyan birinin işlemiş olabileceğini getiriyor.

erdogan tiryaki


Geçtiğimiz Cuma günü Fatma Tiryaki ve İbrahim Tiryaki cinayetleri ile ilgili gözaltına alınan, yaşlı çiftin torunu E.Tiryaki hala gözaltında tutuluyor. Cuma günü gözaltına alınan ve hala gözaltında bulunan E. Tiryaki’nin sorgusuna devam ediliyor. Yaşlı çiftin torunu E. Tiryaki, cinayetlerin aydınlatılması için önemli bir kişi olarak görünüyor.

Bugün savcılığa çıkartılan E. Tiryaki’ nin kıyafetlerin de çıkan barut kalıntılarını açıklayamadığı, bu nedenle şüpheli olarak adliyeye sevk edileceği de Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyicilere duyuruldu. E.’ın daha önce dedesinden borç para istediği, dedesinin kasasını açtığı da gelen son bilgiler arasında yer aldı.

Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığında 3 gündür gözaltında tutulan E.T adliyeye sevk edildi. Şüpheli  E.T'nin sorgusu devam ediliyor.

Gelişmeler www.fibhaber.com da...

Şüpheli E.T'nin  'Kasten adam öldürme' suçlamasıyla ve Tutuklanma talebiyle Adliyeye sevk edildiği bildirildi.