Nevşehir'de faaliyet gösteren berberler çalışma saatleri nedeniyle sosyal, sağlık ve ailevi problemler yaşadıklarını belirterek,  Fazla Mesaiden Şikayetçi olduklarını ve  saat 20.00'de dükkanlarını kapatmak istediklerini ifade ettiler.

Konu hakkında Nevşehirli Berberler adına şikayetlerini dile getiren Eyüp Erkek Kuaförü işletmecisi Eyüp Aksoy, FİB Haber Merkezimize şu açıklamalarda bulundu.

NEVŞEHİRDE Kİ BERBER ABİLERİMİZİN VE KARDEŞLERİMİZİN DİKKATİNE...

Malumunuz üzere tüm berberler olarak dukkanlarimizi akşam geç saatlerde kapatmaktayiz. Hemen hemen hepimiz bu durumdan muzdaribiz. Akşam ailemizle, çocuklarımizla, arkadaslarimizla ,komşularımızla vakit geçirmek icin yeterli zamanimiz yok. Bu sorunu çözmek icin bazi berber abilerimle ve kardeslerimle istişarede bulundum ve hepsinden de olumlu tepkiler aldim ve durumu Başkanımız Cengiz beye ilettim .Cengiz beyde durumu olgunlukla karsilayarak "Siz bu duruma razi iseniz ben uygulamaya geçerim" dedi ve diger arkadaslarimizi da bilgilendir kisa bi zamanda toplanti yaparak bu konuyu halledelim insallah dedi.

Sabah saat 08: 00 ila Aksam 20:00 arasi bi uygulama yaparak bunu da dükkanlarimizin camina asmayi düşünüyoruz. Cumartesi günleri ve bayram öncelerinde de hem yoğunluktan dolayi hemde temizlikten dolayi sinirsiz olmasini da uygun görüyoruz. Sizlerinde degerli fikirlerini almak isterim.

Müsterilerimizde empati yaparlarsa bizleri cok iyi anlayacagi ümidindeyim.

Sevgi ve saygılarimla ...

Eyüp erkek kuaförü sahibi EYÜP AKSOY...