Niğde Trafik Şube eski Müdürlerinden, emekli Nevşehirli 1. sınıf emniyet müdürü Nihat Çiçek, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Nevşehir Devlet Hastanesinde bir süredir tedavi gören Nevşehir'li 1. Sınıf Emniyet Müdürü Nihat Çiçek, 64 yaşında tedavi gördüğü Nevşehir Devlet Hastanesinde vefat etti.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü'nde yıllarca Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Niğde Polis Meslek Yüksekolu'nda öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra 1. Sınıf Emniyet Müdürü olarak emekliye ayrılmıştı.

Geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süredir Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi gören emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Nihat Çiçek (64) hayatını kaybetti. Çiçek için Mmleketi Nevşehirin Derinkuyu ilçesi İlçe Emniyet Müdürlüğünde resmi tören düzenlendi.

Çiçek'in cenazesi, Derinkuyu İlçesi Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

NİHAT ÇİÇEK’İN BİYOGRAFİSİ
“Emekli 1. Sınıf Emniyet Müdürü Nihat Çiçek, 1952 yılında Derinkuyu’da doğdu. İlk ve ortaokulu Derinkuyu’da, liseyi Ankara’da bitirdi. 1978 yılında polis memuru olarak emniyet teşkilatına girdi.
1993 yılında İşletme Fakültesini bitirdi. Emniyetin çeşitli birimlerinde müdürlük yaptı. 
Aksaray ve Niğde Polis Meslek Yüksek okullarında öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu. 2012 yılında 1. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesi ile emekli oldu.”