Milyonların Takipçisi, İnternet Fenomeni Nevşehirli Gurbetçi Hemşerimiz Ali Can'ın Dünya'nın her yerinden Hayranları Bulunuyor.

FİB Haber'e Özel Teşekkür Klibi...!

Tır Şöförü Ali Can Nevşehir Gündemin Adresi www.Fibhaber.Com Amesaj Gönderdi Ve Yeni Hazırladığı Klibinden Teşekkür Etti.

Almanya Frankfurt'ta yaşayan 2 gurbetçi Ali Can ve Serdar'ın Nevşehirlinin tadına doyum olmayan memleket özlemini konu alan 
paylaşım rekoru  kıran videosu "www.fibhaber.com" da haber yapılması üzerine Nevşehir sevdalısı gurbetçimiz Ali Can, FİB Haber'e özel teşekkür klibi hazırladı.

Almanya'nın Dresden ve Frankfurt kentlerinde yaşayan 2 gurbetçi Nevşehirlinin tadına doyum olmayan memleket özlemini konu alan videoları paylaşım rekoru kırıyor. 

Almanya'nın Dresden kentinde yaşayan Nevşehirli gurbetçinin milyonları bulan takipçisi ve büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

İşte Ali Can'ın o videosundan sizin içtiğimiz seçtiğimiz açıklamalarından notlar: - Bizleri sayfasına taşıyarak www.fibhaber.com da haber yaparak Şahsıma göstermiş olduğu ilgiden dolayı FİB Haber'e ve haber altına yorum yapan tüm Nevşehirli hemşehrilerimede teşekkür ediyorum bende sizlerle gurur duyuyorum dedi.

- Ben Ürgüp'e canımı veririm.

Bugün Nevşehirdeyik. Çok centilmenik. Kırım kırım kırılıyok. Önce selamun aleyküm. Dün bizim Nevşehir sayfası FİB Haber bizi haber yapmışlar sabah saatlerinde beni arayıp haber verdiler. Valla çok mutlu oldum. Bizi öve öve bitirememişler. Allah razı olsun çok sevindirdiler bizi. İşte Nevşehirliyik. Gerçekten sizlerle gurur duydum...

- Ürgüp'te beni Belediye Başkanı yapın. Ürgüp'ü turistlerle doldururum... Patlatırım ben oraları . Beş misli artırırım turistleri...

Biz Nevşehirliyik...!

Nevşehirli 2 kafadar ve sempatik gurbetçimizin 
yaşadıkları maceraları paylaştıkları videoları tıklanma rekoru kırıyor.

Tamamen Nevşehir yöresi ağzıyla orjinal konuşmaların yer aldığı ve Avrupada yaşayan gurbetçimiz Ali Can'nın hazırladığı bu doyumsuz videosunda yer alan muhabbeti gelin birlikte izleyelim.

Ali Can Gadalarını Alırık...


Bu arada kendisini FİB Haber Merkezine davet ettiğimizde de;  -Nevşehir'e geldiğimde Gorüsürük Agam, Bıze Bı Gıymalı Yaptırırsınız Sanayıı Fırınından Masanıza Oturur Yerız Icerız Sonra Hadı Bana Eyvallah :))))

FİB Haber Merkezi olarak Alican'a ve tüm gurbetçilerimize memleketlerinden selam sevgi ve dualar gönderiyoruz.