Nevşehirli hayırsever gönüllüleri tarafından başlatılan ve özellikle soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahiplerine giysi yardım kampanyasına gösterilen büyük ilgi ile birlikte, mazlum kardeşlerine yardım konusunda büyük fedakarlıklarda bulunan Nevşehirliler , adeta milli mücadele döneminde Türk Milletinin göstermiş olduğu fedakarlığı hatırlattı.

Konu hakkında www.fibhaber.com'a açıklamada bulunan Eyüp Erkek kuaför sahibi Eyüp Aksoy, kullanılmamış ve az kullanılmış temiz giysileri vatandaşlarımız poşetlere koyarak kampanyaya katılabiliyor. Kampanyaya Nevşehirli vatandaşlarımızın göstermiş oldukları ilgi gerçekten memnuniyet verici...Bu Nevşehirlilerin yardım konusunda ne kadar duyarlı olduğunun göstergesidir.” şeklinde konuştu.

"Askıda Giysi" kampanyası projemizde  'Sen de bir katkıda bulun' sloganı ile getirilen eski ya da yeni giysileri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bu giysilerin hepsi ücretsiz. İsteyen kişi buradan ihtiyacı doğrultusunda istediğini alabilir. Şuanda projeye talep var. Vatandaşlarımızdan kullanmadıkları kıyafetlerini bu kampanyaya bağışlamalarını bekliyoruz.  

Aksoy, şöyle konuştu:

Nevşehir Yeni pazar yerindeki yardim dükkanımız şekillenmeye başladı. İnşallah dini, ırkı, mezhebi, meşrebi, tarikati, cemaati ayirt etmeksizin insan olan tüm ihtiyac sahiplerine yardim edilecektir. Evlerimizde kullanilacak durumda olup kullanmadigimiz ne varsa getirebiliriz. Özelliklede cocuklar icin oyuncak getirmeyi unutmayalim. Selam ve saygilarimizla....

Adres : Yeni Pazar Yeri NEVŞEHİR
Irtibat Tel : 05372434743