NEVŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI 2013’ÜN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI

NTSO yönetim Kurulu başkanı M. Arif Parmaksız:

“2014 YILINDA BELGE ÜCRETLERİNDE VE AİDATLARDA ARTIŞ YOK”
 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2013 yılının son Meclis Toplantısı’nı yaptı.

Meclis Toplantısının açış konuşmasını yapan Nevşehir ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, 2013 yılının NTSO için başarılı bir yıl olduğunu belirterek, özellikle yılın ikinci döneminde önemli gelişmelerin kaydedildiğini,  üye memnuniyet anketleri sonuçlarına göre  Oda çalışmalarının üyeler tarafından  takdir topladığını dile getirdi.

Daha sonra söz alan Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız ise Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı 3 bin 960 üye bulunduğunu hatırlatarak, NTSO’nun asli görevinin bu üyelerin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmak olduğuna dikkati çekti.

NTSO 2013 faaliyetlerinin görüşüldüğü Meclis Toplantısı’nda 2014 bütçesi de kabul edilirken,

NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız, “Yönetim Kurulu 2014 yılı için gerek hizmet belge  ücretlerinde, gerekse aidatlarda artış yapılmaması yönünde karar aldı. Bu karar ile 2011 yılından bu yana odamız hizmet ve belge ücretlerinde ve aidatlarında artış yapılmamıştır.” Şeklinde konuştu.

Meclis üyelerinin sektörel sorunlarının yanı sıra, ortak problem ve çözüm önerilerinin de gündeme geldiği Meclis Toplantısı dilek ve temenniler bölümü ile son buldu.