NTSO MECLİS BAŞKANI İNCE’DEN  TKDK İL KOORDİNATÖRÜ ASİLTÜRK’E ZİYARET

Nevşehir'e 8 Milyon 700 Liralık Hibe Kazandırıldı...

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce,  Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme  Kurumu (TKDK) İl Koordinatörü Murat Asiltürk’ü ziyaret  ederek , Nevşehir  Nevşehir’e kazandırılan yatırımlar için  teşekkür etti.

TKDK İl Koordinatörü  Murat Asiltürk  öncelikle kurumun tanıtılması için büyük çaba gösterdiklerini belirterek, “ Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Nevşehir ve çevresini değiştirecek bir potansiyele sahip. Kurumumuz kısa sürede önemli  başarılara imza attı. 31 Aralık 2013 itibariyle 8 milyon 700 liralık  hibe Nevşehir ekonomisine kazandırılmış durumda.  Hedefimiz yeni yatırımcılara destek olarak  hibe programlarının Nevşehir ekonomisine kazandırılması” dedi.

Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme  Kurumu’nun  yaptığı çalışmalar sırasında en büyük desteği Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’ndan aldığını belirten  Murat Asiltürk, bu destekten ötürü  NTSOD Meclis Başkanı Seyit İnce’ye teşekkür etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce’de  TKDK’nın  Nevşehir’de faaliyetine başladığı günden bu güne Nevşehir Tarımı’na, hayvancılığına ve Turizmi’ne önemli katkılar sağladığını belirterek, “Kurum çalışmalarını  yakından izliyoruz. Nevşehir’de yatırımcıya destek olmanın yanı sıra, göz ardı edilmiş yada yapılması gereken yatırımlar konusunda işadamları ve müteşebbislerimizi desteklemeniz, bu konuda yol gösterici görevi üstlenmeniz takdire şayandır.”  Şeklinde konuştu.