Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeni atanan Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’i ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Babaoğlu, Kemal Güner,Hakan Kavas ve Serhat Cantekin   geçtiğimiz hafta görevine başlayan Milli eğitim müdürü Osman Şimşek’i  ziyaret ederek bir süre görüştü.

Nevşehir hakkında Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek’e bilgi veren NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Nevşehir’in nüfusa oranla eğitim konusunda Türkiye’de üst sıralarda yer aldığını belirterek, “Nevşehir Turizm şehri olmasının yanında Türkiye’nin huzurlu şehirlerinden biridir.” Diyerek Şimşek’e yeni görevinde başarılar diledi.

Geçtiğimiz hafta görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek de  Hatay’dan sonra Nevşehir’de isteyerek ve bilerek göreve talip olduğunu dile getirdi. Osman Şimşek Nevşehirli işadamlarının Eğitim konusunda desteklerinin göz ardı edilmeyeceğini belirterek, bundan sonraki  eğitim çalışmalarında da aynı desteğin sürmesini umut ettiğini sözlerine ekledi.