OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİM SEMİNERİ

 
Spor Genel Müdürlüğü tarafından Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi Eğitim Semineri 24-28 Ağustosta Nevşehir Dedeman Otelinde düzenlendi.

Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan ve Nevşehir Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER in konuşmalarıyla Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi Eğitim Semineri 81 ilden katılan il müdürlükleri çalışanlarına 24-25 ve 27-28 Ağustos tarihlerinde 2 grup halinde verilecek olan seminer 24 Ağustos ta başlamıştır.

Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan yaptığı açılış konuşmasında, okul sporlarının üç yıldır hem genel müdürlük hem de il müdürlüklerinin büyük özverileri ile sürdürüldüğünü, modern teknoloji kullanılarak yaptırılan yazılım ile iş yükünün azaltılmasının amaçlandığını, güvenli ve anlık verilere ulaşılabileceğini belirtti. Okul sporları yayın ihalesinin sonuçlandığını ve okul sporları yönetmeliğinin tamamlandığını, uluslar arası başarıların arttığını sözlerine ekleyen Kalkan, okul spor faaliyetlerinin sporun tabana yaygınlaştırılması yolunda büyük adımlar kaydettiğini belirtti. Yeni branşların eklenmesi konusunda çalışmalarında başladığını belirten kalkan istenilen hedefe ulaşılması için genel müdürlüğümüz ve taşra teşkilatlarımızca büyük çaba sarf edildiğini belirtti.

Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan daha sonra Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER eşliğinde Spor Kompleksimizi gezerek tesislerimizin durumunu, yaz spor okulları ve faal lisanslı sporcularımızın hakkında bilgi alarak ÜNLÜER’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.