Anadolu’nun seslerinin en güzel vesıradışı yorumcularından yetenekli piyanist ve besteci Olcay Saral, Bezirhane’de kaçırılmayacak bir konser vermeye hazırlanıyor.
Türk müziğini çağdaş müzik formlarıyla birleştirirken Türkiye coğrafyasının hikâyelerini eşsiz bir dil ve teknikle anlatan Saral, Anadolu’nun melodik ve ritmik zenginliğini Kapadokya dinleyicileri için caz ve klasik eserleriyle seslendirecek. Sınırlı sayıda katılımla ücretsiz gerçekleşecek bu alışılmadık konsere davetlisiniz.
Tarih: 29 Nisan 2016
Saat: 20:00
Yer: Bezirhane
 
OLCAY SARAL - MOMENTUM CONCERT IN BEZİRHANE
One of the best artists to cover the sounds of Anatolia, the talented and offbeat pianist and composerOlcay Saral visits Bezirhane for a not-to-be-missed concert.
Saral is known for combining Turkish music with contemporary forms and telling the stories of this land via a unique language and technique. He will be narrating the melodic and rhythmic richness of Anatolia through his jazz and classical pieces for the Cappadocia audience. You are invited to this unordinary concert which will be free with limited capacity.
Date: April 29, 2016
Time: 20:00
Venue: Bezirhane