Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,Nevşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Nevşehir’in Nar Beldesi yakınlarındaki Topuzluhan’ da esnaf ve sanatkarlarla yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü toplantının açılışında  bir yanda Türkiye’nin yanı başındaki savaş ve sonrasında FETÖ ihanet şebekesinin darbe girişimi ile esnaf ve sanatkarın özellikle ekonomik bakımdan oldukça sıkıntılı bir süreç içerisine girdiğini, ancak hükümetin aldığı bir dizi tedbirlerle esnaf ve sanatkarlara önemli katkı sağladığını dile getirerek,yapılan bu çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

ÖRDÜ,İÇ TURİZMİN GELİŞTİRİLMESİNİ İSTEDİ

Ördü, esnaflar olarak son yıllarda adeta her köşe başına marketlerin açılmaya başladığını belirterek, sadece büyük alışveriş  firmalarından birinin Nevşehir’de 36. şubesini açtığını hatırlatarak, esnafların bunlarla rekabet etmesinin söz konusu olmadığını dile getirerek bu konuda hükümetin çalışma yapması talebinde bulundu.Ördü ayrıca iç turizmin de canlandırılması adına önlem paketi uygulamasının da özellikle ekonomik anlamda lokomotif olan turizm sektörünün bu yönde bir beklenti içerisinde olduğunu kaydetti.


Proğram bitiminde NEVESOB Başkanı İsmail Ördü, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye Nevşehir ziyareti anısına hediye takdiminde bulundu.