Ortahisar Belediye Başkan aday adayı  Mimar Hatice Memiş pojelerini il başkanı Kazım Sunar’a anlattı.
       Bulunduğum Nevşehir Bölgesinde serbest mimar olarak çalıştığım dönemde ve Adalet ve kalkınma Partisi aday adaylığı için istifa ettiğim üniversitemde altına imza attığım büyük projelerim oldu.

       Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan döneminde yurdumuzda doğunun en ücra köşelerine de büyük  projeler yapıldı.

      Böyle projeler neden stratejik konumu itibariyle Kapadokya’nın en güzel bölgesi olan Ortahisar’ımıza da yapılmasın. Şuan elimde projesini ve çizimlerini hazırladığım Ortahisar’ da benim bir mimar olarak altına imza atacağım çok sayıda büyük projelerim var. Yapacağım projelerin hiçbirinden maddi gelir elde etmeyeceğim. Projelerim geleceğimizin yatırımı. Gençlerimize, çocuklarımıza eğitim ve iş istihdamı odaklı. Kuracağım güçlü ekibimle gerekli iştişareleri yaparak bilgi ve becerimizle tecrübemizle azimli ,kararlı, gayretli çalışmalarımızla Qrtahisar’ı dünya kentleri düzeyinde en üst seviyelere getireceğimize eminim.

Sayın Başbakanımızın son derece önem verdiği kadınlarımızı ve gençlerimizi desteklediği bugün Ortahisar'ımıza geri durmak değil öncü olmak yakışır. Sorunları önceden tesbit ederek çözen, potansiyelini merkezdeki güçle birleştiren, etkin, hızlı, adaletli belediyecilik, Ortahisar'a değil tüm bölgeye örnek projeler, hizmetler inşallah bizi bekliyor.

Hangi proje için kaynağı nerden alacağımızı biliyoruz. insanlarımızı mutlu etmek için çalışacağız .

Allah ilerleyeceğimiz bu yolda yar ve yardımcımız olsun.

Qrtahisar için yapacağım projeler

turizm, modern depoculuk, tarım, eğitim vb…

     Projelerimi kendi elimle hazırlayacağım ve üst düzey hocalarımdan destek alacağım aynı zamanda bu projelerden belediye olarak milyarlarca lira gelir elde edeceğimize şüpheniz olmasın.